Nejste přihlášen/a.
Rada zní : Léčená rýma trvá 7 dní a neléčená týden...
Zkuste si pořádně napařit nohy (do vody přidat sůl). Jestli to dokážete, tak nosní dutiny "protáhnout" slabým solným roztokem (do misky dáte roztok, ponoříte do toho nos, jednu dírku zacpete, druhou natáhnete roztok do sebe) . Dobré je např. horské sluníčko
A taky bacha na to jaká rýma to je. Já byl během týdne pěkně nachlazený takže horké čaje, coldrex a sprej do nosu (a do práce). No a teď už to je skoro za mnou, ale rýma zůstává jenže mám takový velký pocit, že už to je rýma alergická.
vklus, mám to úplně a naprosto stejné. Teprve včera mi došlo, že to není rýma (virus, infekce), že je to alergie. Máme všude dookola kolem trávu, už dost nad kolena. A ta kvete. Radnice se s přidělením téhle práce někde zasekla a tak to, co vloni bylo už 3x posečeno, letos sekačku ještě nevidělo. Dookola slyším kýchání, taháme klíšťata ze psů a zuříme. A na sekačky čekáme jako na smilování. Nikdy jsem na nic v přírodě alergická nebyla. Až letos. Poprvé.
Zapomněla jsem podotknout, že už objevili a pojmenovali 400 virů, které způsobují rýmu. Viry rýmy, než si je imunita těla zlikviduje, trvá 7 dní. Je to tedy něco jiného, než alergická reakce na alergen.
Podle vlastní zkušenosti:Pustím si ve vaně hodně horkou vodu,co snesu, jen velmi malý průtok.Postupně vyhřívám jednotlivé telesné partie od hlsvy po prsty nohou-.Nakonec si malíčkem protřu nosní dirky Listerinem a ulehnu do tepla postele.Večer je po rýmě.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.