Nejste přihlášen/a.
Zdarvím, najde se tu nějaký Ústečan, který poradí? Chystáme se do zoo Ústí n.L. vlakem. Nikdy jsme tam nebyli. Dá se to z hlavního nádraží ujít pěšky? Hlavně děti (2, 6, 10 let). Na jejich stránkách jsem koukal, že se tam dá jet i trolejbusem, ale nevím kde vystoupit?
Díky za rady.
Zdravím, z nádraží je to pěšky dost nepohodlné. Jde se asi 15min po úzkém chodníku u frekventované silnice. Lepší je to autobusem.
Zoo je z centra města dostupná městskou hromadnou dopravou z Mírového náměstí (cca 200 m od Hlavního nádraží), trolejbusové linky č. 51, 55, 56, 57, 58, 59 směr Krásné Březno.
Projděte od hlavního nádraží přes přechod rovně a tam jsou autobusové zastávky. Vystoupíte 2. zastávku - Vojanova, ZOO.
A jste tam.
Užijte si to. Naší zoo miluju. Přeji příjemně strávený den.
Já su z Jižní Moravy a na mapách jsem během minuty našel, že vzdušná vzdálenost vlakového nádraží a Zoo je 1,4km.
Takže ujít se to dá. Problém vidím, že zrovna v tomto místě ja kamenolom. Vedle kamenolomu je železnice, pak silnice a pak už teče Labe. Nevím jestli jsou tam i chodníky (asi ano).
Ale pochodovat s dětmi kolem frekventované silnice nebude moc zdravé a příjemné.
V trolejbusu určitě nepojedeš sám, tak můžeš požádat cestující, aby tě upozornili na zastávku ZOO.
Díky všem moc za radu. Sice jsme zvyknutý na túry, ale vidím to na ten trolejbus, ať je klid a děcka sa neunaví ještě samotným vstupem do Zoo.
Dobrá myšlenka. Zoo je hodně členitá a půjdete stále do kopce. Nicméně má dost zastávek se skluzavkami a prolézačkami.
Ještě jsem si vzpomněla na zážitek z dětství. Strejda s tetou nás vzali do zoo a dodnes na tu událost vzpomínají. Máj lásky čas a v zoo se opravdu láskovalo vše co mohlo. Některé druhy s patřičnými zvuky.
Tákže... už si připravte vysvětlení co že to vlastně dělají. Předpokládám, že se to za ty roky nezměnilo. I když... třeba vám to vysvětlí sami děti. Ony už dnes mají větší přehled.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.