Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, podala jsem návrh na insolvenční řízení a ted mi přišlo, že soud podaný návrh přezkoumal a dospěl k závěru, že na jeho základě nelze vést insolv.říz. Nevyplnila jsem dostatečně návrh a to jsem se všude ptala jak to mám vyplnit, ale píšou, že do 15 dnů můžu podat odvolání, že mě to nezbavuje možnosti podat nový insol. návrh spojený s návrhem na oddlužnění, který by měl všechny zákonné náležitosti.
Jsem asi hloupá, ale nechápu jak to mám vyplnit prostě to potřebuju vysvětlit polopatě i když jsem si to našla na netu podle odkazu, který jste mi tady poradili, beztak je to tam tak napsané, že tomu nerozumím. Existuje někdo kdo tohle pomůže vyplnit a poradí tak, abych vše vyplnila jak mám?
děkuji moooc za radu
Ahoj Zazo, je tu i jiná možnost. Všechny návrhy jsou zveřejněné na internetu, takže se můžete přímo podívat, jak to vyplňovali jiní. Co Vy na to?
Najdete to zde: isir.justice.cz/i/...
Vpravo dole si zadejte nějaké období, tam se vám objeví různé firmy, ale i fyzické osoby, které se dají rozkliknout. Např toto: isir.justice.cz/i/... (vyhledejte si jich ale více, ať máte větší jistotu). Po rozkliknutí se podívejte, jestli je jako aktuální stav napsáno POVOLENO ODDLUŽENÍ - to je váš člověk. Pak kliknete do oddílu A - řízení do úpadku a rozkliknete si insolvenční návrh, příp. přílohy.
A nebo můžete zajít do občanské poradny. Tam s tím podle mě taky mají zkušenosti a poradí vám s vyplněním. www.obcanskeporad/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.