Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozastavení ŘP kvůli podezření na epilepsii

Od: petr26 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, před 4 lety jsem měl lehký otřes mozku, od té doby chodím pravidelně na EEG. První kontroly po úrazu jsem měl špatné, myslím že jsem měl skoro epileptické vlny, ale to se zlepšilo. Teď na poslední kontrole mi nebylo od rána dobře, měl jsem i horečku. Výsledky z EEG dopadly blbě, nějaká poslední vlna byla prý skoro epileptická. Na EEG jdu znovu za 14 dnů a když se to potvrdí, tak mi pozastaví řidičák. Jenže jsem nikdy neměl žádný záchvat ani žádně náznaky epilepsie. Tak mi to přijde nefér. Na internetu jsem se dočetl, že řidičák mohou epileptikovi vrátit po jednom roce bez záchvatu. Ale já jsem žádný záchvat ani příznak neměl. Nevíte jak se proti tomu mohu bránit?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A kdo Vám pozastavil řidičák?Lékař na toto nemá právo jsou na to určeny přesě stanovené instituce !

Jinak-pokud by Vám opravdu na pokyn lékaře odebrali -chtěli odebrat ŘP-máte právo se proti rozhodnutí odvolat a poté ve?správním? řízení doložit,že jste neměl ani jednou epileptický záchvat popřípadě i vyšetřením od jiných odborníků lékařů v dané oblasti!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]