Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počátek vztahu?

Od: klars odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mám takový dotaz ohledně situace, která mě moc trápí a se kterou si nevím rady. Poznala jsem jednoho muže, respektive znala jsem ho od vidění a rozhodla jsem se mu napsat. Zpočátku to bylo skvělé, často jsme si psali, trávili spolu čas, dotýkal se mě, začal mi dávat pusu. Strávili jsme také noc s přáteli, kde jsme my dva spali v objetí (na jeho popud), držel mě za ruku, objímal mě a já se do něho za velmi krátký čas opravdu zamilovala.

Problém ale je, že v poslední době na mě čas vůbec nemá. Netuším, kde je problém. Protože například hovoří o nějaké slečně a upozorňuje mě, že se nemusím ničeho bát, píše mi, že se mnou rád stráví čas tam a tam a že už se těší. Večer předtím než se máme vidět v jeho práci, mi napíše, že se na mě těší. To přeci nepíše muž, který nemá zájem. Nebo se mýlím? Můžeme mi někdo prosím vysvětlit, proč se najednou chová takto a co bych s tím případně mohla dělat. Opravdu mi na něm moc záleží a ráda bych náš vztah posunula dále.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Z toho, co jste napsala, nelze dělat žádné závěry. Pokud Vás trápí nejistota, pak si o tomto promluvte s ním. Čeho se bojíte? Že se dozvíte pravdu? Takhle se budete trápit a jen tápat. Možná má jen hodně práce, nebo starostí. Možná o Vás nemá zájem..Pravdu se dozvíte ale jen od něho. Takže pokud Vy máte zájem o něho, nebojte se zeptat, jestli má zájem i on o Vás a na vše, co by Vás zbavilo pochybností. Dodejte si odvahu a komunikujte s ním na toto téma!

hodnocení

1x

Kdyby Vás měl rád a záleželo mu na Vás, nemluvil by před Vámi o nějaké slečně. To je od něho neomalenost.

Spíš si myslím, že tu noc, kdy jste spali v objetí počítal, že se stane něco víc. A když se nedočkal, začíná brát zpátečku.

Je to jen můj názor, nejlepší by bylo zeptat se ho přímo na tu slečnu, které se"nemusíte bát" a také na to, jak a zda si vaše soužití do budoucna představuje.

Kdoví, zda nemá v ohni více želízek - minimálně dvě. A teď neví, jak to ukočírovat a jak z toho ven. Jaga.

Než jsem to nadatlovala, kolegové už dobře odpověděli.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zajímavé je, že si Vás zve večer do své práce. Také píšete o nějaké slečně a to je divné, že? Dříve zájem měl a nyní už ne. Vy jste ho sbalila a možná se o to samé pokouší také ta druhá slečna. No, a pán nyní vyčkává a porovnává - a rozhodnout se nemůže. Není tak trochu ženatý? Kam chcete posouvat vztah, když si o tom zřejmě nepromluvíte? Zdravím!

doplněno 08.06.15 16:18:

No, ale, jak se něco dozvíte, když se nezeptáte? Volný průběh a bez nějaké jistoty Vás trápí, patrně spolu stále mlčíte, tak co z toho? Zkuste nadhodit nějaké téma o budoucnosti Vašeho vztahu - např. kam spolu pojedete o víkendu (na dovolenou), co by říkal na společné bydlení apod.

Podle jeho reakce snad něco zjistíte.

klaras
hodnocení

Nezve si mě večer do práce, má takovou práci, jejíž služby já využívám a on mi jen večer - den před tím než se uvidíme, napíše, že se na to těší. Jiná slečna proto, že se ptal na nějakou známou z minulosti, ale mě výslovně ujišťoval, že se nemusím bát. A ženatý rozhodně není.

Ráda bych si s ním o tom promluvila, ale bojím se toho. Nechci na něj nějakým způsobem tlačit.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Celý vztah jste začala iniciovat vy sama, muž se tak nějak veze. Prostě jste se mu vnutila a nyní se "vztah" nevyvíjí dle vašich představ. No čemu se divíte? Nikdo vám tady dopodrobna nevysvětlí, proč se muž chová tak, jak se chová, jelikož mu do jeho vlastní lebky nikdo nevidí a nikdo neví, jaké myšlenky se toulají mozkem. Protivná jste mu asi nebyla, ale třeba to není to "ono", co si představoval. Anebo má v záloze ještě nějakou další slečnu, paní nebo tak nějak. Jo a pamatujte si, že se napsat se dá cokoliv, a nemusí to být zrovna pravda... Příliš jste se na něho upnula jakousi romantickou láskou jak z červené knihovny. Jenže tak to v životě jaksi nechodí. Co byste měla udělat? Přestat onoho pána uhánět a jestli chcete posunout vztah někam dále, tak počkat, jak na vaši změnu chování zareaguje.

doplněno 08.06.15 16:18:

Tak se zachovejte dle mé poslední rady. Nedělejte nic. Pokud má muž o vás opravdový zájem, tak se nějak projeví sám. Anebo posbírejte veškerou odvahu, kterou máte, a zeptejte se na slečnu a to, jak to s vámi myslí. Líná huba - holé neštěstí.

klaras
hodnocení

Já se mu rozhodně nenutila. Jen jsem se ujala seznámení, dál to inicioval on. Veškeré výlety, akce.

mmmm
hodnocení

0x

Aby to nakonec nedopadlo jako u mé kamarádky, která se taky zamilovala do svobodného fešáka a on kromě ní, na podnikovém večírku sbalil ještě jednu svobodnou slečnu, která s ním čekala dítě. Kamarádka nic netušila, ale taky se jí zdál nějaký divný, nervozní jako by ho něco trápilo. Jednou dokonce na ní nečekal jako vždycky a už měla chmurné myšlenky jako vy, že ho ztrácí. Pak šli společeně na Silvestra a tam se opil a řekl jí, že chce jít do Nového roku s čistým štítem, že jí musí něco říct. No a vylezlo to z něj, že dotyčné slečně dal peníze na potrat a že ho to stálo hodně sil a přemlouvání ale nakonec si dala říct a na potratu byla. To byla novinka ! Jak by jste se zachovala vy? Kamarádka protože toho muže / 29 let / velmi milovala a on jí také, odpustila už druhý den, protože hodně plakal, kál se, matku za ní posílal, kamarády posílal, aby mu odpustila. Jejich láska byla tak veliká, že mu to odpustila a už taky měli 2 měsíce před svatbou. A víte, že se nakonec nevzali? Následuje ta horší část tohoto pravdivého příběhu, a to už je jiná kapitola.

tosourady
hodnocení

0x

podle mě úplně normální chování, taky když se s někým bavím běžně zmíním nějaké kamarády a světe div se i kamarádky (minulé i současné), no a co jako, to neznamená že s nimi chodím nebo jsem ženatý *smich*

se zeptej kdy má volno a pozvi ho na výlet nebo na kolo nebo na brusle na pivo k vodě nebo kam chce já to tak dělám *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]