Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Chci se zeptat na pro me dulezitou otazku. Jak by zareagovala vdana žena s ditetem,ktera v manzelství není uplne spkojená,na vetu,že ji mladší chlap o 9 let neskutečne miluje a není pro nej žadnou překažkou pecovat o dite i o ni vzit si ji?
Asi vím ,že odpovedi budou ruzne od zeny a situace,ale zajímalo by me to. Děkuji
Možná jí to zalichotí, ale ne každá si hned nasadí růžové brýle, zamiluje se též a balí dítě a kufry. A chce se rozvádět. Ženská vydrží v manželství i nespokojená, jen když mají děti úplnou rodinu a nic jim nechybí. Z nějakého důvodu se taková vdaná ženská drží svého manžela, i když není třeba úplně spokojená v manželství. Ne každá se dá poblouznit mladším chlapem natolik, aby za sebou hned pálela mosty..
doplněno 26.05.15 21:10:Neznám ji, takže těch možností je vícero. Např. by ji to lichotilo, flirtovala by tu a tam s Vámi, nebo by Vás příkře odkázala do patřičných mezí a dala Vám najevo, že nechce být obtěžována, anebo by se Vám mohla začít i vyhýbat, či Vás přehlížet. Kdoví, do hlavy ji nikdo nevidí!
Asi jsem to spatne napsal.V zivote bych po nechtel aby se rozvedla a spalila mosty! Zaleží mi na ni,nejsem ten typ co hledí jen sebe a ostatní ho nezajímaj. Nerekl jsem jí to a nikdy nereknu. Sice me to neskutecne ničí a laska k ní je silna,ale vím,že bych jí tím spíš ublížil. Jen me zajímalo,jestli by me dala hned facku,nebo me poslala do pi..
Díky za odpoved
"v manzelství není uplne spkojená" - kolik procent lidí je v manželství úplně spokojeno?
"není pro nej žadnou překažkou pecovat o dite i o ni vzit si ji"
"bych po nechtel aby se rozvedla a spalila mosty"
Tohle si trošku protiřečí. Nebo o ně chceš pečovat společně s manželem?
"jestli by me dala hned facku,nebo me poslala do pi.."
Podle mě může reagovat mnoha různými způsoby, ale já si nějak nedokážu představit, že by žena, o kterou bych já měl zájem, reagovala takto. Násilí a vulgarismy se prostě k ženě nehodí.
Dobrý den. Odpovědí může být cokoliv - od zděšeného úžasu až po pálení mostů za sebou a splynutí dvou milujících se duší ... Asi by hodně záleželo na tom, jak moc by byla ta žena nešťastná v manželství a jak moc by chtěla svoji situaci změnit. Bohužel - rozvod s dětmi nikdy není procházkou růžovým sadem, tak vyvstává otázka, jak moc by byl onen muž ochoten na ženu čekat a čelit problémům, které by nutně s rozvodem asi přišly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.