Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na kůži už velmi dlouhou dobu malé svědivé místo. Vystřídala jsem kdejakou mastičku ale ne a ne se toho zbavit. Chtěla bych, aby mi konečně udělali nějaký laboratorní test, co to mám vlastně přesně za padoucha, který mi způsobuje tyto potíže. Doktorka mě straší nutností excise části kůže, pro rozbor. Byl na tom někdo? Jak moc to bolí? Pomohlo to někomu v léčbě?
Vaše kožařka nepozná o co se jedná?
Já si tedy myslím, že odebrat vzorek je až úplně poslední řešení. Moje známá měla asi tak 2cm svědivá kolečka úplně po celém těle, kožní nedokázala přesně určit o co se jedná (protože ve výsledku se pak zjistilo, že to byla nějaká dost málo známá vyrážka), vyzkoušela nějaké masti a když to nepomohlo, tak ji poslala do nemocnice na tzv. "demonstraci", kde bylo asi 10 doktorů, každý si individuálně vyrážku prohlédl a poté řekl, co si myslí, že by to mohlo být. Asi 4 lékaři se shodli a nasadila se léčba a za týden bylo vyléčeno Víc hlav víc ví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.