Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jak se jmenuje ten styl jak nosejí čepici (kluicha) v podstatě kamkoli. Nosejí to především rockeři a podobně, ale určitě se ten styl nějak jmenuje. A popřípadě nemáte okdaz kde se dá ta čepice koupit? moc se mi to líbí.
Děkuji
Dobrý den, jestli ten styl má nějaký svůj název ani nevím, ale podívejte se viz odkaz.
A také si ty stránky ještě projděte pro lepší výběr. Zdravím!
doplněno 26.05.15 08:52:V nabídce se tam podívejte na OBLEČENÍ DOPLŇKY / ČEPICE, ŠÁTKY, KLOBOUKY
Já bych rád upozornil na to, že toto nenosejí rockeři. Jsem plnokrevný rocker už víc, něž 30 let a garantuji vám, že rockera poznáte především podle dlouhých vlasů a tetování. Kulicha nosí novodobí pseudorockeři, jejichž styl vetšinou s pravým, rockem nemá mnoho společného. Projděte si historii rocku a zjistíte, že kulich na lebce muzikanta je poměrně novodobá záležitost a spadá do období, kdy se rock říká kdejaké srajdě, kde se hraje na elektrofonickou kytaru. Ve většině případů to ale není pravý ROCK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.