Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název stylu

Od: jackr* odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu, jak se jmenuje ten styl jak nosejí čepici (kluicha) v podstatě kamkoli. Nosejí to především rockeři a podobně, ale určitě se ten styl nějak jmenuje. A popřípadě nemáte okdaz kde se dá ta čepice koupit? moc se mi to líbí.

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jestli ten styl má nějaký svůj název ani nevím, ale podívejte se viz odkaz.

A také si ty stránky ještě projděte pro lepší výběr. Zdravím!

rockfashion.cz/...

doplněno 26.05.15 08:52:

V nabídce se tam podívejte na OBLEČENÍ DOPLŇKY / ČEPICE, ŠÁTKY, KLOBOUKY

sonyboj*
hodnocení

0x

Já bych rád upozornil na to, že toto nenosejí rockeři. Jsem plnokrevný rocker už víc, něž 30 let a garantuji vám, že rockera poznáte především podle dlouhých vlasů a tetování. Kulicha nosí novodobí pseudorockeři, jejichž styl vetšinou s pravým, rockem nemá mnoho společného. Projděte si historii rocku a zjistíte, že kulich na lebce muzikanta je poměrně novodobá záležitost a spadá do období, kdy se rock říká kdejaké srajdě, kde se hraje na elektrofonickou kytaru. Ve většině případů to ale není pravý ROCK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]