Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praskání předkožky a obtížné přetahování

Od: radush* odpovědí: 15 změna:

Zdravím všechny kdo mají zkušenosti s tímto problémem, nejsme s přítelem dlouho,a já jsem se s tímto problémem ještě nesetkala,jedná se o zůženou předkožku a je nutná obřízka.Nebo to je tím že má větší žalud a stejně se obřízce nevyhne,myslím si že se takhle trápit nemá cenu,při styku se ani neudělal a občas si předkožku přetáhl zpět,rozdělte se o zkušenosti kluci a holky,obříska by mi nevadila,myslím naopak,pomůže to v tomle případě.Nevím jak v minulých vztazích,ale nepřipadá mi to úplně ok,a ráda bych to nějak hodila do normálu,díky všem pa.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

4x

Tak tento problém by asi měl hlavně řešit tvůj přítel. Asi takhle : Nekoupím si Ferrari, abych se spokojil s tím, že mi do něj dali litrovej motor.Vždyť i jemu musí být jasný, že nemá svoje nádobíčko úplně v pořádku a že ho ještě nějakou dobu bude potřebovat. Asi to není jednoduché rozhodnutí, stud a strach ze zákroku mu zřejmě moc nepřidá. Podpoř ho a pak ti bude vděčnej.

radush*
hodnocení

O to se právě snažím,miluju ho,ale potřebovala jsem hlavně vědět v čem je problém,a on si tak nějak hlavu nedělá, tak musím zatahat za provázky já,známe se týden,tak to nemůžu uhnat, a nechci na něj tlačit,aby se nelek,záleží mi na něm.Prostě potřebuju znát podstatu problému a pak budeme moudřejší.Řekl mi že si to rozpohyboval sám,že je problém v tom že má větší žalud a de mu to špatně přetahovat a že to bude ok,ale není mi 15,tak si myslím že o jen tak ok nebude.Má to něco společného z vyvrcholením? Prostě se ho nechci vyptávat jak v minulém vztahu,ale chci o tom komunikovat,ale myslím si že se ještě trochu za to stydí.

slonbonjohn*

Odpověděla jsi si sama : Má úzkou předkožku.Tento problém je celkem běžný a pokud se to zjistí v ranném věku, tak obřízku provádí lékaři hned. A to že si to rozpohyboval sám ... To je asi dost nepříjemné a bolestivé. Tak chvíli vydrž a až budete spolu delší dobu, tak si zase o tom promluvte. Tu obřízku by to asi fakt chtělo.

radush*
hodnocení

Díky ,potřebovala jsem se ujistit že to opradu tak je a není v tom jiný problém,určitě se budu snažit mu pomoct a podpořit,jen mi není jasný jak mohl takhle žít v desetiletém vztahu.Docela mě to dostalo, proto jsem zabrousila i sem pro víc zkušeností,

z ohledu kluka bych na obřízku tedy rozhodně nespěchal, není se kam hnát, pokud už to trvá 10 let - což nechápu, nevydržel bych to. Pokud si to "rozpohyboval" měl by už pochopit, že jistý trénink vede k tomu, že se předkožka dá "vycvičit". Do extrému to samozřejmě nejde, ale pokud to teď jde, jen je to nepříjemné nebo středně bolí, tak na 90% to půjde i bez doktora, jen to bude chtít čas a trpělivost. Ideální je teplá vana a trénink v ní... zní to asi dost hloupě, ale 3 z 5-ti doporučují... dal bych tomu měsíc dva.

hodnocení

4x

To mam nejradsi. Kdyz se nekdo snazi resit problemy jinych lidi bez toho, aby o to byl pozadan nebo aby o tom dotycny alespon vedel.

Ale nebojte. Nejste jedina. Takovych expertu je tady vice.

Pisete, ze se znate tyden a uz vite vse o jeho eventualnich problemech a hned by ste mu ho chtela nechat ufiknout...co kdyby ste si o tom nejprve promluvila s nim? Pokud on to jako problem nevidi, mozna to problem vubec neni.

guess*
hodnocení

3x

Líbí se mi, že tady radí lidé, kteří na obřízce nebyli, a všechno si přečetli někde na internetu.

V takovémhle případě, pokud předkožka nejde přetáhnout přes žalud, je jediná jistá operace, mastičky totiž většinou nepomáhají.

Přítel se nemusí bát, operace trvá maximálně 30 minut ve vším v šudy, nebolí to a za tři měsíce je v pořádku. Sex pro něj bude příjemnější a pro partnerku taky. ;)

radush*
hodnocení

Trochu času uběhlo,ale žádný zlepšení nevidíme,obřízku přítel odmítá,ale k doktůrkovi jdeme,tak si myslím že to asi stejně dopadne,nemá cenu se trápit,dvakrát bouřivejší sex a už ho bolí,a to přeci nejde,tak díky,písnu jak jme dopadli.

hodnocení

2x

Mel jsem v mladi stejne problemy a vim jak to cloveka dokaze potrapit. Mohou tam byt dokonce dva problemy, uzka predkozka a kratka uzdicka. Ja resil chirurgicky jen tu uzdicku (frenuloplastika). Dela se to ambulantne v lokalni anestezii, bud mastickou (600Kč doplatek), nebo injekce primo tam (zadarmo). Injekci jsem zvolil ja a nedoporucuju, boli to celkem dost. Kdybych sel znovu tak si priplatim :)
S tou predkozkou...no mel jsem s tim problemy od mladi a ted je mi 33 a da se rect, ze teprve posledni roky je to uplne bez problemu. Takze to nekolikamesicni cviceni asi nepomuze. Pokud ta predkozka praska, je zde problem, ze se zjizvi a jeste vic se stahne a problemy se zhorsuji. Chce to prekonat stud a zajit za urologem, takovych jako on uz videl stovky.
"při styku se ani neudělal a občas si předkožku přetáhl zpět"
Ze to boli to nemusim rikat, takze pokud pritel nedosahne vyvrcholeni, je mozne ze ho to boli tak, ze radeji prestane.
Predkozka se pri styku bezne pretahuje tam a zpet z toho bych si hlavu nedelal.

My jsme to s zenou kdysi resili tak, ze jsem si nasadil kondom na suchy nepretazeny penis a pouzilo se hodne lubrikantu. Je sice pravda, ze z me strany byla citlivost hodne snizena, ale nebolelo me to a vydrzel jsem mnohem dyl *palec*.

hodnocení

2x

Je to banální zákrok a obřízka nebude potřeba, ať si zajde k lékaři a ten ho pošle na ch. ambulanci a nebo tam může jít zrovna. Ať se nebojí a vy taky ne, nádobíčko bude za 14 dní ok.

radush*
hodnocení

Díky všem za odpovědi,opravdu jsme o tom dnes mluvili,tenhle problém se mu prý objevil až za poslední rok co měl pauzu od posledního vztahu,pred tím bylo vše v pořádku a vrací se to do normálu,a tak budeme trénovat a uvidí se.Díky šem,jste super!

petrac*
hodnocení

1x

Zúžená předkožka se hned nemusí řešit obřízkou, dají se na to použít kortikoidy, pozeptej se doktora na mastičku Triamcinolon. Pokud si nevíte rady s mladším dítětem, tak zde najdete velmi kvalitní informace. Inormace jsou sepsány zkušenou pediatričkou a mně samotné velmi pomohly.

rodina.cz/...

ignac*
hodnocení

0x

Zdravím tě. Určitě je to pro přítele nepříjemné, což znamená, že to pri styku bolí jak jeho, tak i vás (občas). Ať se vůbec nestydí v okolí chlubit se s operací, je to normální, stává se to. Opravdu doporučuju zajít do nemocnice, je to měsíc zpět, co jsem tam byl. Uspali mě celkově a po operaci naprostá pohoda, není se čeho ani z hlediska operace, ani ze studu bát. Prospěje Vám to oběma. Pak se budute měsíc jen muchlovat do uzdravení.-)

radush*
hodnocení

Díky za odpověď,na zákrok je přítel už objednaný v listopadu,vzal to statečně :o)

honza123*

taky jsem to řešil a nakonec jsem šel na obřízku. Zákrok trvá asi půl hodiny a nebolí to. nejhorší jsou ale první dva dny kdy to přichází k sobě, tak se zásobte mraženou zeleninou, aby jste mohli chladit. rána se musí čistit. Doktor mi dopručil nějakou vodičku z heřmánku a tím to čistit . ta vodička nestáloa za nic. vyřešil jsem to septonexovou mastí a ta zabrala okamžiě.do dvou dnů nebylo potřeba už čistit. citlivé to bude asi týden. stehy se samy vstřebají, takže se nevytahují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma předkožka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]