Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Trochu mně trápí problém s erekcí při sexu,respektive já si nemyslím že je to problém ale jsem furt tak trochu na vážkách.Je mi teprve 24,se současnou partnerkou jsme spolu skoro 2 roky,stále mně přitahuje.
Včera jsme se ale vrátili z týdení dovolené a všechno bylo relativně ok, až na večerní sex.Nikdy jsem neměl problém za večer udělat se třeba 2x nebo 3x,samozřejmě poprvé to šlo samo a pak už občas bylo trochu znát,že je erekce slabší.Popravdě jsme spolu nebyli nikdy déle jak přes jednu noc,až nyní.A dopadlo to aspoň z mého pohledu dost špatně-první dny nenastal žádný problém,ale třeba od půlky pobytu už večery za moc nestály.Problém byl v tom,že ač se mi partnerka líbí,na sex jsem měl chuť a i přesto že jsem měl erekci,tak po třeba 5 minutách sexu prostě opadla a byl konec.
Nepředpokládám,že by mělo jít o nějaký zdravotní problém, prostě chlapi toho tolik po sobě nezvládnou a dokud se ráno/přes noc dostavují samovolné erekce,tak by to mělo být ok.Nicméně na druhou stranu nechápu,proč jsem vzrušen, sex chci a najednou během něj o erekci přijdu..Je to normální?
Ahoj. Změň svůj postup a přístup. Nemusíš se udělávat 2 i 3x za krátký čas denně. Stačí jednou, ale zase si s tím hezky pohraj. Nemusíš do toho, ale zase bušit 4 hodiny.
doplněno 25.05.15 17:54:Ahoj. Ano Zwiki. Jen to správné nadávkování je důležité. Každá dáma je jiná a každá to dlouho nemusí. Mazat, je důležité. Co víc?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.