Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Saxana - jméno černé čarodějnice

Od: vladimir2222 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

nevíte někdo jak se jmenovala černá čarodějnice ze Saxany? Seděla v jedné scéně v lavici, učitelka ji nějakým jménem oslovovala. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, je to bez záruky (protože z hlavy), ale, myslím, že to byla Agrikola. Zdravím!

doplněno 24.05.15 19:18:

pohanka - tu "černou" herečku neznám, ale v té třídě je i Jana Boušková a Milena Steinmasslová.

lucie*
hodnocení

2x

Byla Axikola-axibola možná i Haxibola...ta čarodějnice učitelka blbě artikuluje:)

vladimir2222
hodnocení

Jooo, myslím Axikola. :D :D

Dík.

pohanka*
hodnocení

0x

To jste mě nahráli, a já jsem říkala zrovna jak film nedávno dávali, a kdopak ji vlastně hrál? Má to blbý, nikdo ji snad ani nepozná.

Nebo je tady někdo, kdo ví, která herečka se skrývá pod touto maskou? Jenom pro zajímavost. Děkuji.

hodnocení

0x

Tak jsem si to přehrála a rozuměla jsem - Haxipola.

apolo440*
hodnocení

0x
Postava se jmenuje Haxipola a zahrála si ji Renée Nachtigallová

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]