Nejste přihlášen/a.
Ahoj 2 měsíce jsem chodil o 6 let se starší holkou, mě bude tento rok 27 a ona už měla 33 let tento rok. Ty 2 měsíce to na mě jen hrála a využívala mě, doplatil jsem na to, že jsem jí 3x dobil kredit za 200 Kč. Ještě tehdy po mě chtěla cigarety, ty jsem jí nekoupil, nejsem vůl. 4x jsem s ní měl sex, po čtvrtém sexu mi psala, že se jí to líbilo a že to se mnou bude chtít dělat znovu. Jenže potom už mi napsala, že se zamilovala do druhého a že budeme jen kamarádi. Ten den mě to vzalo, prostě jsem v práci nadával na šatně, jaká je to potvora, byl jsem ještě víc vulgární, ale to tu psát nebudu. Uslyšel to její kamarád a od té doby si na mě posílá lidi, prostě kolem mojí ubytovny se někdy potuluje skupinka 5 lidí, kdyby byl co k čemu, tak tu hubu mi rozbije sám, jenže on si vždycky na mě volá lidi, ve čtvrtek byl s těmi lidmi u ubytovny taky, nevím kolik jich bylo. Jsem se jí už dávno omluvil a navíc té holce se už nedá věřit, kdyby byla co k čemu, tak mu neříká, kde mám pokoj a ubytovnu. Ten její kamarád je takový malý Rom. Tak se tomu nedivte a moje máma měla pravdu, že jsem si s ní nic neměl začínat, že Romové, ti mi rozbijí hubu, měla pravdu, jenže když ženská na vás šahá v restauraci na klín, háže po vás očima, to chlapa dokáže oblbnout. A ta moje byvalá přítelkyně není Romka, jen se s nimi zná no. A já už docela začínám uvažovat, že to nahlásím na Policii ČR, to mám čekat až mě zmlátí? A těhotná není, to by už byla ve třetím měsíci těhotenství, břicho má pořád stejný. My už si stejně ani nepíšeme, ještě by mě mohla udat za stalking, takže na to kašlu a nepíšu jí vůbec. Jsem říkal v práci všem, že ten její kamarád na mě posílá lidi, nikdo tomu moc nevěří. Posílat na mě lidi, jen když mi jednou ujedou nervy, je fakt moc a je to přehnaný.
Vždyť vám nikdo nic nedělá. Je to už dva měsíce. Proč si myslíte, že na vás někdo někoho posílá? Vždyť za tu bodu se vám nic nestalo. Přijde mi, že jste jen paranoidní. Kdyby vám chtěli opravdu rozbít hubu, tak už vám by jí běhěm dvou měcícu dávno rozbili.
2 měsíce není zase tak dlouhá doba. Ten magor stalker, co minulý týden zastřelil v Praze toho souseda mu vyhrohrožoval rok nebo dva?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.