Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kdy se ji zeptat?

Od: patas odpovědí: 9 změna:
Zdravim, chci se zeptat... Mám kamaradku. Je ji 15, me 16. Mam ji strasne rád a myslim, ze i ona ke me neco cítí - podle toho co mi pise atd.. Kluka nemá apod. Takze se chci zepat: Jak se ji venku zeptat jesti ke me neco citi a jestli teda spolu budem chodit.. Chci se ji zeptat osobne pres FB apod. si myslim, ze je to blbe.. A jeste kdy se ji mam zeptat? V prubehu venku, hned na zacatku nebo na konci po tom co me pokazde obejme a dá pusu :)? Doufam, ze mi nerekne, ze zustaneme kamaradi :( Diky za vsechny rady :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli Tě po každé schůzce obejme a dá Ti pusu, myslím, že Tvé další otázky jsou už zbytečné. To už přece spolu chodíte. Přece by neobjímala a nepusinkovala někoho, kdo je jí volný.

Když tě dívka sama políbí, jak píšeš, přece se jí nebudeš ptát, zda s Tebou chce chodit. To pouto už tady přece je, kdyby s Tebou chodit nechtěla, nebude Tě přece líbat. Klidně jí jenom řekni, že je Ti s ní moc dobře a poděkuj jí za schůzku.

Na FB bych neřešila nic. Nebo se jednou lidstvo dostane k tomu, že bude přes FB komunikovat, přes FB se líbat, přes FB se rozmnožovat, možná i rodit přes FB. :-D A to hezké, ten kontakt s milovanou osobou, půjde do kopru. Není to trochu /moc/ škoda, všechno nechávat jen na technice? Jaga.

hodnocení

0x

přes FB je to fakt blbé jak ti dá pusu tak asi k tobě něco cítí, jak se říká kuj železo dokud je žhavé a jak ji uvidíš tak se při nejblížší příležitosti hned ptej dokud tě někdo nepředběhne

patas
hodnocení

Chystam se co nejdriv ale nevim jak se ji zeptat.. Jak polozit otazku abych to jak se rika nezmastil :/

nox®
hodnocení

0x

Je to úplně jednoduché, prostě se jí zeptej. :) Ale zjednodušit si to můžeš tím, že si k tomu nějak připravíš půdu. Co ji třeba pozvat někam na zmrzlinu, pohár nebo cokoliv? Ideální příležitost na takovou otázku.

patas
hodnocení

Nekam ji vemu :) ted jen jak polozit otazku..

Já osobně se domnívám, že byste se jí na toto ptát hned neměl. Nechte tomu volný průběh a uvidíte, kam to bude směrovat. Nespěchejte na to, pojmenovávat váš vztah hned jako chození. Netlačte na pilu, i bez toho vám spolu může být hezky.

humbucker*

Ahoj. Souhlasím s Kapkou. Její rozumná odpověď, byla oceněna bodem. Jak jinak. Ahoj.

nox®

Předpokládám, že v té chvíli si asi na moc předpřipravených frází nevzpomeneš. Tak prostě řekni to, co máš na srdci.

patas
hodnocení

Ok, vsem dekuji za rady :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]