Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda na společných garážích

Od: han* odpovědí: 2 změna:

Kdysi jsme si postavili u dráhy pracovníci drah garáže.Areál je oplocen.

Nyní nám v blízkosti bydlící tzv.mladíci tmavé pleti odhákovali veškeré okapy a prodali do sběru.

Mám okrajovou garáž a ta nejvíc trpí děštˇovou vodou.Musím to řešit,aby tam nezatékalo,ale ostatní tvrdí,že by to "sběrači kovů " zase ukradli,protože během let obsadili cikáni veškeré drážní domy.Co byste dělali na mém místě.Garáž je v tom případě neprodejná.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

I normální pozink ukradli?Pkd ano-koupil a osadil bych garage plastovými žlaby a svody.Plast zatím nevykupují! Popř pozink a napojit na elektřinu jako ohradníky pro dobytek,pak by to možná nechali být!

han*
hodnocení

Sama se tam bojím jet,musím vždy někoho požádat,aby tam se mnou jel a to nejraději v sobotu,kdy jsou tam motoristi kutilové.

Stalo se to tam totiž jejich teritoriem.Skáčou tam z drážní hráze,já jsem z nich úplně paf.Je nenávidím a zuřím - svině jedny!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]