Nejste přihlášen/a.
Vzpomněl jsem si na film v češtině, který jsem viděl někdy v 80.letech a bylo o to zlodějích luxusních aut (typu Lamborghini apod.) v západní Evropě. Přejížděli s tím tenkrát ještě přes hranice a chovali se a oblékali jako boháči, aby nebudili podezření u celníků.
V hlavě mám jen jeden záběr z toho filmu (nějaké luxusní auto s dveřmi, které se vyklápí nahoru), takže podrobnější popis k tomu bohužel nemohu poskytnout.
Mohlo se to jmenovat něco jako "Zloději aut", "Králové silnic" nebo něco takového, ale možná to motám s něčím jiným
Neviděl to někdo?
Možná to dávali v televizi. Nepřipadá mi, že bych to viděl dabované na nějaké tisíckrát okopírované VHS kazetě.
Díky za snahu.
Tento film skutečně dávali v bedně, s českým dabingem. Pamatuji si dvě scény: Jednou ukradli luxusní vůz Monteverdi, které jeden z pachatelů poručil vrátit, protože patřilo jeho známé. Ve druhé scéně dostal zloděj auto doslova darem, poněvadž předstíral hotelového parkovače.
doplněno 22.05.15 07:30:Fragment s vyklápěcími dveřmi je v čase 31:18.
Nezbývá mi nic jiného než se hluboce klanět
.
Já na ten film myslel v posledních 20 letech několikrát. Teď mě napadlo hodit dotaz na Poradnu, když už tady jsem a za 10 minut mi tady lidi správně odpoví Neuvěřitelné.
Ta scéna v 31:18 je přesně to jediné, co si z toho filmu pamatuji. Ty dveře nahoru a ten neuvěřitelně široký práh. Nakonec je to tedy Mercedes. No vida.
Těším se, jak uvidím celý film.
Trošku mě překvapuje ten rok 1980. Myslel jsem, že to bude o něco novější (něco kolem 1985 nebo tak).
V každém případě ještě jednou moc velké díky!
Zkoušel jsem to ještě hledat v německém originále, ale nikde to nemůžu najít Nepomůže někdo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.