Nejste přihlášen/a.
Zdravím, slyšel jsem, že nějaké podniky (aquaparky, restaurace atd...) mají akce když člověk slaví narozeniny... např. vstup zdarma apod... Nemáte tipy kde konkrétně něco takového mají? Díky za tipy
Tak, tak! Billa mě poctila k narozeninám kupónem, v němž je ohromná sleva 20% na veškeré sluneční i dioptrické brýle od jedné firmy. Název si už nepamatuji, ale měli svou pobočku v Globusu. Tak jsem tam zašla. Sluneční brýle by se mi líbily.
Problém nastal ale tehdy, když jsem zjistila, že veškeré brýle jsou cenově zhruba od 5.000 Kč výš , takže sleva 20% mi byla plat prtná. Před obchodem jsem vyhodila kupón do koše a bylo hotovo.
Další narozeninová akce: slavná O2 mi pokaždé v den narozenin pošle blahopřejnou SMS! Ó, jak to potěší zákazníka, že na něj operátor myslí!
Raději tedy mnoho nečekejte, abyste nebyl zklamán. Kdo Vám dneska dá co zadarmo? Jaga.
Koupaliště ve Znojmě plovarnalouka-znojmo.cz/... vám dá v den narozenin vstup zdarma. Problém nastává, když máte narozky v třeba v prosinci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.