Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Narozeniny - akce

Od: tesil* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, slyšel jsem, že nějaké podniky (aquaparky, restaurace atd...) mají akce když člověk slaví narozeniny... např. vstup zdarma apod... Nemáte tipy kde konkrétně něco takového mají? Díky za tipy *smich*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Billa má 10% slevu na nákup

Tak, tak! Billa mě poctila k narozeninám kupónem, v němž je ohromná sleva 20% na veškeré sluneční i dioptrické brýle od jedné firmy. Název si už nepamatuji, ale měli svou pobočku v Globusu. Tak jsem tam zašla. Sluneční brýle by se mi líbily.

Problém nastal ale tehdy, když jsem zjistila, že veškeré brýle jsou cenově zhruba od 5.000 Kč výš , takže sleva 20% mi byla plat prtná. Před obchodem jsem vyhodila kupón do koše a bylo hotovo.

Další narozeninová akce: slavná O2 mi pokaždé v den narozenin pošle blahopřejnou SMS! Ó, jak to potěší zákazníka, že na něj operátor myslí;)!

Raději tedy mnoho nečekejte, abyste nebyl zklamán. Kdo Vám dneska dá co zadarmo? Jaga.

hodnocení

0x

Koupaliště ve Znojmě plovarnalouka-znojmo.cz/... vám dá v den narozenin vstup zdarma. Problém nastává, když máte narozky v třeba v prosinci. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]