Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Užívám vitamín vápník hořčík zinek prémium.Přestaly mne budit křeče hlavně v noci. Chtěl bych si koupit a užívat Bkompex Forte který obsahuje i vitamín B6 na lepší spánek. Jaké máte zkušenosti s B komplexem? Děkuji.
Vyprdněte na syntetické přípravky a přejděte raději na přírodní produkty. Vím, že toto neradi lidé slyší, ale např. křeče odstraňuje pití lehce osolené vody a co se týká B6, tak kompletní řadu vitamínů B obsahují pivovarské kvasnice Pangamin, které jsou čistě přírodním produktem, nelze se jimi předávkovat, výjdou vás podstatně levněji a mohou pomoci i při snižování váhy. Také se podávají domácím mazlíčkům k doplnění vitamínu B.
Po Béčku se úžasně tlousne aspoň já po B12 injekčně mívám "vlčí"hlad. Bkomplex Forte při dlouhodobém užívání po něm páchne nejen moč ale i pokožka.Hořčík beru denně 2 tablety, bohužel mě svalová spazma neopustila ale je to trošičku lepší.
Je pro mě nepochopitelné, jak podléháme reklamě a hezkým řečem. Moje matka je nadšená ze svého lékaře, který je milý a rád ji "dobře" poradí. Jen dříve platila za léky 80 Kč a dnes 700 Kč. Přitom jde o stařeckou cukrovku a vyšší hodnoty jí byly naměřeny pouze jednou, tedy lze využít léků plně hrazených pojišťovnou. Lékaři vám vždy doporučí to, zač dostanou tzv. všimné (třeba zájezd na Kanáry) od farmaceutické firmy. Naše bývalá dětská lékařka to s dětmi opravdu uměla, ale hned mezi dveřmi předepisovala ATB. Když jsem je pro dceru odmítl málem spadla pod stůl. Vezměte rozum do hrsti, zjistěte si nějaké informace o syntetických sajrajtech a zkuste běžně dostupné a levné přírodní přípravky. Proč lidé kupují vitamín C? Naše běžná strava je tak bohatá na tento vitamín, že je z těla vylučován, neboť se jím nelze předávkovat (co tělo nepotřebuje, to vyloučí). Zase jen reklama a marketink.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.