Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo, která byla oblíbená hospoda "Brdské zimní brigády"? (Skupina založena Jerry Packardem v roce 1928)
doplněno 21.05.15 14:27:Pravděpodobně s ní má něco společného tahle fotka.
Dobrý den, v článku viz odkaz je zmínka o tom, že se scházeli v hospodě U Zrzavého paviána v Halounech. Tak, snad to je pravda. Zdravím!
doplněno 21.05.15 14:36: doplněno 21.05.15 17:01:Bude to ono - už právě podle těch trofejí. Ale, jsou jinak umístěné, protože se tam asi malovalo.
O Jerry Packardovi jsem něco četl, když jste položil tuto otázku, tak mě okamžitě sepnulo - Halouny - Hospoda u zrzavého paviána. Málokteré místo v Brdech má takovou auru. Ještě když tam vyjedete nebo sjedete na kole, tak dojem je dokonalý. Ještě mám rád Bistro U Čunčí hlavy (nejlepší zelňačka) a občerstvení Na Skalce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.