Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakým způsobem se odhlásí pevná tel. linka?

Od: p. odpovědí: 4 změna:
Chtěl bych se zeptat jak se postupuje pro odhlášení pevné telefonní linky. (nehodlám už snášet neustálé zdražování telecomu). Děkuji za radu co mám udělat.:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Dojít do nejbližší kanceláře Telecomu a tam vyplnit odhlašovací formulář. Po doběhnutí platebního období bude linka zrušena - pokud máte novější aparát od této společnosti, budete ho muset vrátit. Pak vám ještě přijde doúčtování posledního období a další měsíc faktura na 0,- korun s tím, že je vše mezi vámi a společností vyrovnáno. Pokud jste platili sporožirem - nezapomeňte příkaz odhlásit...

Tak jsem to absolvoval já, ale je to již pár let...

sandokan*
Ještě bych strejdu doplnil, Telecom obvykle neví komu dal jaký telefon, takže se můžete pokusit vrátit"jakýkoliv"starý telefon.:P*smich*:) A u nás se ty kanceláře jmenují Telepoint, *frajer* nebo tak nějak. Taky jsem to udělal už strašně dávno! *stop*

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Postup je stále stejný. Krom odhlášení přes Telepoint je možné vyplněný formulář stažený z webu poslat doporučeně na ČT do Brna. Přesnou adresu ti po několika přepojeních a přemlování řeknou na 800 123 456.
Zavolej na 800 123 456, rekni operatoroj co chces, on to sepise a posle Ti to domu. Ty to podepises a posles zpet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]