Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Analergin vs. Claritine

Od: vklus odpovědí: 5 změna:

Mám takové dilema jsou podle vás stejné léky Analergin a Claritine? Obojí by snad mělo být na alergii a obojo volně prodejné. Zaujalo mě, že v případě léku Claritine jsem na netu našel příbalový léták a tam se píše, že je to antihistaminikum. Naproti tomu u Analerginu jsem toto nenašel.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Analergin obsahuje látku cetirizini dihydrochloridum ,což je je velice účinné antihistaminikum.

doplněno 22.05.15 08:46:

Analergin kapky používal můj syn.Kapal si je do očí i do nosu a nedal na ně dopustit.Dnes bere Zodac a myslím,že zabírá.

doplněno 22.05.15 08:48:

Ještě musím doplnit,že v době kdy je bral byly jen kapky.

vklus
hodnocení

Takže opravdu jsou oboje antihistaminika?

Právě, že v příbalovém letáku jsem toto nenašel u analerginu.

Stejně budu muset zkusit změnu. Beru teď analergin a kýchám občas jako pako.

Nemám představu kolik dneska stojí Claritin, ale doktorka mi psala Zenaro, že je levnější než Zyrtec a stejně silný. Můžeš se zkusit zeptat jestli je Zenaro volně prodejné.
doplněno 22.05.15 09:12: Mimochodem - i Zirtec obsahuje stejnou výše zmíněnou účinnou látku. Cetrizini blabla. . .
vklus
hodnocení

Zenaro: Tento produkt je dostupný pouze v kamenné lékárně na základě lékařského předpisu.

Léků je hodně. Já většinou volím a kupuju mezi těmi dvěmi.

hodnocení

0x
Nejsem lékárník ale ASI všechny léky na alergie jsou založené na potlačování tvorby histaminu kterým tělo alergika nepřiměřeně reaguje na alergizující podnět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]