Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jit ve dvou za prací v zahraničí

Od: ajule* odpovědí: 4 změna:

Ahoj lidi, prosím vás nemáte někdo tipy na stránky nebo agentury ktere by zaměstnali dvě osoby? s přítelem bychom chtěli jet pracovat do zahraničí ovšem většina inzerci na nasich strankach jsou bohuzel podvod:( prosím pokud máte nějaké kontakty nebo tipy na webovky, osobni zkusenosti,..prosim napiste ...mockrat predem dekuju! :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já jel s přítelkyní pracovat do ciziny tak, že jsme přijeli na dané místo a práci začli hledat až tam. Vyberte si město, kde je malá nezaměstnanost, najít práci tam pak už nebude problém a nemusíte řešit nějaké agentury.
doplněno 21.05.15 00:01: Aberdeen ve Skotsku a ještě tu pořád jsme. Přijeli jsme sem letos na konci února a do tydne jsme měli práci oba. Jinak Aberdeen mohu doporučit, je tu velká nabídka práce a malá nezaměstnanost. Snad nejmenší v celé UK, jsem slyšel. Bohužel nejspíš i díky tomu tu jsou docela drahé nájmy, které tu jsou na úrovni Londýna.
ajule*
hodnocení

děkuji moc :) já mám právě trošku strach že se pak nechytnem..kde jste byli? pokud se smim zeptat :)

ctenar*

Můžu se jen tak ze zájmu zeptat, jakou práci tam oba děláte?

iz*
hodnocení

0x

Moje dcery byly před pár lety v Irsku, práci si našly tam.

Pokud chcete hledat práci již z ČR, začněte na EURES a na zahraničních pracovních portálech.

Komunikujte s přímými zaměstnavateli, nikoliv s agenturami.

Najděte si portály Čechů v zahraničí (zadejte si do vyhledávače v uvozovkách např. "Češi v Anglii"), projděte si informace o možnostech ubytování, práce, najdete tym spoustu zkušeností, ...

* Anglii samozřejmě nahraďte "svou" zemí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]