Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledování zásilky z Číny

Od: kekys odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, kdy prosím mohu online sledovat zásilku z Číny? Zboží bylo zakoupeno na dhgate.com nebo na AliExpress, metoda přepravy je China post sail mail, nebo China post air mail. Bylo mi přiděleno sledovací číslo ;RK208227482CN, zásilka již dva měsíce nedorazila. Můžete mi někdo prosím poradit, kde se zboží nachází? A kde jej mohu online sledovat? Děkuji moc za všechny tipy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

0x

u Aliexpress se dá většinou sledovat přímo na jejich portále v záložce "My Orders" a po kliknutí na "View Detail", případně máte vedle sledovacího čísla odkaz přímo na stránky přepravce, a tam stačí toto číslo zadat.

aliexpress
hodnocení

0x

Hlavně nepropásněte ochrannou lhůtu. Pokud ano nebude zboží ani peníze

hodnocení

0x
Vy nevíte kde jste zboží zakoupil, jakou přepravou přesně bylo zboží zasláno a řešíte že Vám nedorazilo až po dvou měsících? :(
Některé zásilky lze sledovat na portálu přepravce jen do té doby, dokud neopustí Čínu a nelze je dál sledovat přes českou poštou. To bude zřejmě Váš případ.
Zboží se mohlo ztratit nebo mohl prodejce poslat špatné sledovací číslo.
Dhgate neznám, jak to funguje na Ali, Vám naťukli již radci výše.

joudic*
hodnocení

0x

zalezi cim to poslal a jestli doprava byla zdarma, kazdopadne cinu ocekavejte za 3-4 tydny, kontaktujte prodejce aby to overil

hodnocení

0x

tahle služba mi vytrackuje 95% zásilek a je skoro jedno, kdo jí kam posílá.
17track.net/...

Vaše tam není. Už po měsící nebo po termínu předpokládáného doručení jste měl reklamovat nedodání a požadovat peníze zpět. Pozor ať to neprošvihnete!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]