Nejste přihlášen/a.
Vyplnila jsem žádost o příspěvek na zakoupení automobilu pro postiženou osobu.V jedné kolonce je předpokládaná cena vozu .Kolik tam mám asi tak napsat abych nevypadala jako hamoun a zároveň to nebyla moc malá částka když jezdím s tou postiženou osobou dost často a další příspěvek může dostat až za 10 let.Tak aby to auto něco vydrželo.Žádné úspory na dofinancování nemám.Díky.
Pár let zpátky dostala známá 100 tisíc,ale podmínka byla na nový vůz,tak koupili nový.Slouží jim dobře dodnes a ještě zřejmě sloužit bude.
Předpokládaná cena vozu jsem psala 600 000, 160 000 příspěvek od státu, 40 000 sleva na ZTP od prodejce a 100 000 vrácená DPH. Doložila jsem výpisy z katastru nemovitostí, přiznala vše co mám a byla velmi mile překvapená schválenou částkou. Nové auto přišlo díky příspěvkům na polovic. Auto musí být hlášeno na postiženou osobu a vy jste uvedena jako uživatel.
Hodně si invalidé berou nové Dácie, dokonce s nimi v Brně jeden autosalon má nějakou dohodu, vyřídí vše za vás a udělá cenu, sociální pracovnice co u nás byla na šetření mi dávala hned vizitku, mám ale auto jiné.
Ptejte se, co vím, poradím. L
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.