Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest po onanii

Od: spenat odpovědí: 9 změna:
Zdravim,potreboval bych poradit s problemem ktery me trapi uz dlouhou dobu,nevim presne jak dlouho,ale nenasel jsem odvahu zajit za lekarem z duvodu ze se to stava jen nekdy. Co se stava? Po tom co si udelam dobre tak pak potrebuju porad curat a boli to,porad potrebuju ucvrkavat,takze sedim na wc a treba celou hodinu ucvrkavam a nekdy to pali jak s****e. Jenze.. kdyz mi udela dobre pritelkyne (rukou) nebo kdyz se udelam pri sexu tak po tom takovej problem vubec nemam. Nevi nekdo cim by to mohlo byt? Nekdy mam potrebu si udelat hezky sam,ale kvuli tomuhle je to dost neprijemny. Dekuju za rady,preji hezky den

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

Měl by si být na sebe jemnější.Vypadá to,že si zanášíš do močové trubice bacily a potom se to stává.Netuším co přesně děláš,že se ti to takhle daří,ale hraj si jemněji.

hodnocení

1x
A když porovnáš techniku svou a přítelkyně? Třeba musíš ubrat. Máš umyté ruce? Nepoužíváš nějaký dráždivý lubrikant?

joudic*
hodnocení

0x

Vtipne je, ze odpovidaji holky, vicemene spatne :) toto se mi kdysi take semtam delo a je jedno jestli si da clovek zalezet a nebo to ma hotovo za 5-10sekund (ano, jde to)... toho lekare bych asi resil, budete mit nejaky zanet v mocove trubici nebo chamovodu, cumet vam na neho nebude, pac, co by tam vykoukal, deje se to uvnitr, staci mu popsat priznaky.

doplněno 20.05.15 01:16:

@dam? pisu, ze se mi toto take delo (casem to vymizelo, take proto by to odpovidalo me premise se zanetem, a proto, ze jsem trpel v mladi castymi anginami, zrejme jsem si to samovolne vylecil antibiotiky), a na neurvalost to rozhodne nema navaznost, ikdyz je to prvni, co cloveka v teto spojitosti napadne... take by to priste chtelo vynechat invektivy :)

doplněno 20.05.15 01:18:

pozn k penisu se chovam porad stejne ohleduplne :)

doplněno 20.05.15 01:28:

hlavne vy vsichni 3 odpovidate pouze z logiky veci a jen si domyslite nejjednodussi a nejzremejsi vysvetleni, a ja presne poznavam priznaky, ktere jsem mel take...

dam®

Jšeš génius, větší debilitu jsem zde, všeobecně, na tomto fóru ještě nečetl. Třeba máš v rukávu lepší popis pomoci.

doplněno 20.05.15 01:00:

Ten doktor, když neuvidí neuvěří, mastrubátor chovající se k svému penisu neurvalým způsobem, obdobně bude odvděčen penisem samým.

ben®

Dobrý den, tak, ženy u nás mají volební právo, tak se klidně mohou vyjadřovat i k masturbaci . To, o zánětu (když je problém s pálením), se zdá logické. Ale, zkuste vysvětlit, jak ten zánět pozná rozdíl, že jde o masturbaci nebo výkon partnerky či soulož? Tazatel má totiž problém pouze po masturbaci, ale jindy ne (zřejmě ani ne při normálním močení). Přikláním se k tomu názoru, že problém bude v technice masturbace, její délce nebo náruživosti. Partnerka je ohleduplnější a soulož možná něžnější - proto se problém neprojeví. Zdravím!

doplněno 20.05.15 07:46:

joudic - no, jak přesně si to tazatel dělá, tak to ví jenom on. Jestli používá nějakou extrémní metodu nebo pomůcky=? Ale, možná tam ten zánět bude a záleží na tlaku či stisku, který je na penis. Obávám se, že to tady zcela nevyřešíme. Tazatel se třeba zkusí mírnit v náruživosti při té masturbaci nebo vyhledá lékaře.

joudic*

take to neumim vysvetlit, ale sedi to do pismene, take jsem to nemel po kazde masturbaci, ale jen nekdy (honim od mala furt stejnou technikou *smich*), a take jsem mel partnerky a po beznem sexu nic, ale semtam pri masturbaci ano, ted uz jen dedukuju, ze proste pri masturbaci vtrhne rychleji ejakulat a podrazdi zanicene misto, kde se styka chamovod s mocovou trubici, nevim, hlavne je to hluboko uvnit pera, co tam chcete proboha technikou masturbace udelat, kdyz to je nejmin 1-2cm uvnitr ze vsech stran, kladivem nebo ve sveraku si ho urcite nehoni :) a jak vysvetlite nutkani na moceni, to prichazi podrazdenim uvnitr trubice

take jak uz jsem psal, problem se projevil take i pri rychlem uvolneni :)

doplněno 20.05.15 07:45:

nicmene uz jsem videl prisne video, kdy si borec strcil dovnitr tuzkovou baterku, ale vsadim se, ze to neni ten pripad :)

doplněno 20.05.15 07:50:

ani stisk to nevysvetluje, nevim jak vy, ale kdyz mam ztoporeny penis, je jako kamen a rukou ani prsty jej nestisknete tak, aby bylo mozne jakekoli vnitrni podrazdeni, problem vznikl vzdy az ejakulaci

doplněno 20.05.15 07:53:

ale jak uz to byva, syty hladovemu neveri :) tak az se vam to nekdy stane az si to budete delat svou leta zabehanou technikou, tak si vzpomente na to, jak jste tady odpovidali ;)

virgill
hodnocení

0x

hm a co prostata? nechce na zachod uz pretdim nez zacnes? kdyz te to chytne pomuze ti tepla koupel?

fanta
hodnocení

0x

Používejte jedlý olej a pořádně si ho namažte. Je to suché dráždění a to je na prd. Divím se, že vám nenapadlo.

zz
hodnocení

0x

Mně se tohle občas stává, když si to dělám moc často...třeba 3x a víc za den. Myšlenka zánětu mě nikdy nenapadla, vždycky jsem si jenom řekl, že to moc přeháním *nevi**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]