Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
už asi 7 dní mě bolí kotník, když chodím. Nejsem si vědoma toho, že bych nějak špatně šlápla nebo tak. Vím akorát, že jsem se jednou lehce bouchla do stehna (oblast krčku) a ten den mě to trochu bolelo (celá noha), jako by se tam skřípl celý nerv. A teď mě bolí spíš ten kotník. Když nohu ohnu do bolesti tak mi to právě vystřeluje až na horu k tomu krčku. Nohu otelkou nemám, jediný co je divný je, že když si zmáčknu na tu kost u kotníku, tak to bolí. Když je noha v klidu tak je to ok, ale když chodím, tak to bolí a nutí mě to kulhat. Nevím, co s tím už jsem to zkoušela i mazat, ale nepomohlo to. Nechci hned chodit k doktorovi, když to není ani natelké. Pro lepší ilustraci přikládám obrázek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.