Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jakým způsobem se dá emigrovat a žít v zemích, které nemají příliš pevná pouta s evropskými úřady (např Bahamy,Marshallovy ostrovy,JAR atd..). Podrobnější informace se mi prostŕednictvím internetu nedaří vyhledat.Myslíte si, že by stačilo 6-7mil kč pro začátek nového života a rozjezd menšího podnikání, např v sektoru služeb? Pokud ne, jakým způsobem by se tam dalo vyžít, případně do čeho investovat? Pokud se někdo v těchto věcech vyzná, nebojte se rozepsat to
Poněkud mě překvapuje, že se člověk disponující (dle svých slov) šesti miliony korun dotazuje na možnost emigrace, ale budiž: Zcela otevřeně se obraťte na příslušný zastupitelský úřad. Před úmyslem jako takovým bych spíše varoval, protože ve vyjmenovaných a mnoha dalších zemích, zejména těch, které se definitivně zbavily koloniálního jha, neúprosně rostou životní náklady, nezaměstnanost a kriminalita, což platí jak pro uvedené Marshallovy ostrovy, potažmo JAR. Občané těchto zemí masově pílí do USA a EU, především bývalých imperiálních mocností (hlavně přímo do Londýna). Nicméně, abych jen nehaněl; četl jsem o rodině, která zůstala v Dominikánské republice a přes počáteční potíže rozjela prosperující cukrárnu/pekárnu. To je ovšem informace stará dvanáct let a dost možná jsou dávno zpět v kotlině.
nelze, podivejte se na british overseas territory, nicmene to je take evropa
doplněno 20.05.15 09:14:nebo si pozadejte o imigraci do Australie, akorat vas musim upozornit ze investicni nabidka 6mil jako vstup do zeme a obcanstvi je nic, budete muset si najit obycejne zamestnani nebo letite domu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.