Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Od června budu na uřadu práce brát zbytek podpory v délce 6 měsícu. V dubnu mi bylo 60let.Vyřizuji si předčasný duchod. Na OSSZ mají již udaje o odpracovaných rocich i výdělky. Jenomže paní z výpisu zjistila že jsem pracoval n a Slovensku a řekla mi že budu pobírat i Slovenský duchod řekl jsem ji že jsem na Slovensku nepracoval. Pracoval jsem ve firmě která byla změněna na firmu se Slovenským názvem.Doklady mám i zápočtový list i ukončení pracovního poměru.Poslal jsem email na Sociální pojištovnu na Slovensku a přišla mi odpověd že se nenachází žádné doklady prokazatelné výkonu Vašeho zaměstnání na uzemí Slovenské republiky od roku 1992 do roku1993. Jak má dále postupovat ve vyřizování? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.