Nejste přihlášen/a.
Jak písemně slušně odmítnout pracovní nabídku? Jde o to,že na pohovoru jsem řekl,že o místo mám zájem,ale doma jsem to ještě promyslel a chtěl bych jim dát vědět,že místo nepříjmu.
Vůbec bych jim písemně neodpovídal.Když nepřijdete mají za dveřma 100 jiných zájemců.Firmy takto ořou s lidma a neví,co by už chtěli.
Kdyby to tak to fungovalo, tak bych byl jako potencionální zaměstnavatel rád. Tam ale stojí proti sobě dva rovnocení soupeři - ten který něco nabízí - a ten, který něco potřebuje. Pracovník a jeho zaměstnavatel. Jeden dělá to co umí a druhý to dokáže ještě rozvinout a vydělat ješte víc a dokázat ve spolupráci rozvinout ty schopnosti a společně dosáhnout ještě větších výsledků. Pak na tom vydělají oba. Zakomplexovanost a závist tyto vztahy ruší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.