Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, kdo ví proč a jakým způsobem se dá předcházet ucpávání močového katetru? Dědeček je po mrtvici, ochrnutý na půl těla a má zavedenou hadičku, která se mu neustále ucpává a doktor místo aby řešil příčinu, nechá to ucpat a pak bolestivě čistí. Čím se může vůbec ucpávat? Na internetu jsem nic podobného nenašla, proto se obracím sem a děkuji za každou radu. Jana
Hezký den, mám stejný problém s manželem. Každý týden jsme museli jezdit do nemocnice na výměnu. Manžel už má asi nejsilnější katetr Ch 24 a stejně se to ucpává. Jediný co nám poradili bylo, že se musí hodně pít. Pokud má děda katetr jako můj manžel, zaveden přímo do močového měchýře přes břicho - tak mu ho proplachuji Fyziologickým roztokem, a tak mu to vydrží o pár dnů déle. Zkuste se poradit s jiným urologem. S pozdravem - Jana.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.