Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce plavčíka v USA

Od: mires odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, je tady někdo, kdo pracoval jako plavčík v USA? Jen mě zajímalo zda se tam dá něco vydělat, anebo je to tak na zaplacení nákladů. Když jsem počítal 9týdnů práce, zbylo byl bych asi 25tis. v plusu. A to jsem nepočítal zpáteční letenku a jídlo a na výlet nejspíš nezbude. Pokud tam někdo z vás byl, napište prosím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máš na tohle nějakou přípravu, průpravu, zdravotní vzdělání? Nebo jen umíš plavat? Co můžeš nabídnout?

doplněno 15.05.15 11:40:

Mistře, někde jste psal, že nemáte rád rýpavé lidi. A taky, proč na sebe lidi nejsou hodní. Že?! Moc vás prosím, nevandrujte do mě! Nevšímejte si mě! Prosííím!

majsterjoe*

Vy jste pracovala ve které části Ameriky jako plavčík?

pako*
hodnocení

0x

Ahoj,

já jsem teda jela do Ameriky přes program Camp Leaders. Napadlo tě teba jet do campu jako plavčík? Protože můj kamarád takhle jako plavčík jel. Ale hrozně záleží na campu samotném, jestli ti nabídne udělat si plavčíkový kurz tam nebo jestli ho musíš mít už z domu. Pokud nemusíš vyloženě vycestovat jako plavčík, můžeš se zkusit podívat na jejich stranky campleaders.com. Já vyjela jako support staff, ale můžeš jet jako counselor, kde je taky možnost jet jako plavčík. Já jela už 3x a program mě poprvé vyšel na 10.000 včetně letenky, pojištění, stravy a ubytování v campu. Další dva roky už mě to stálo méně, ale musela jsem si platit letenku navíc, ale zase jsem si vydělala více. Jako prvoúčastnk jsem si vydělala 1200 dolarů a stačilo mi to na 3 týdny cestování. Viděla jsem Niagáry, pak letěla na západ do SF, LA, LV and národní parky atd. Pak jsem ještě strávila skoro týden v New Yorku. Bylo to užasný, celá zkušenost. :) Vím, že ta společnost nabízí i práci v resortech, jsou to velký hotely. Tak je cena programu vyšší nevím o kolik, ale vím, že se to platí na třikrát, aby si ten účastník na to vydělal v Americe, program se jmenuje Resortleaders, tak si to vygoogli. :) Napiš, pokud se budeš chtít na něco zeptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]