Nejste přihlášen/a.
Vetsinou kdyz ctu nejaky clanek na netu, nebo diskuzi pod nim, mam nutkani nektere zvlast blbe komentujici zmlatit nebo zastrelit. Jak mam zustat cool? Nejaka meditace nebo neco?
Dobrý den, musíte se naučit zvládat své emoce a nebrat vše tak vážně. Důvody, které uvádíte, jsou pro vraždu nicotné. Zkuste brát život s větším nadhledem, vyhnout se čtení podobných komentářů, nekoukejte na zprávy v komerční TV, nečtěte bulvární tisk, běžte do přírody, najděte si veselé děvče, trochu se usmívejte a nebo zkuste jógu. Zdravím!
P.S. A načtěte si něco o pozitivním myšlení (než se zblázníte z hloupostí).
doplněno 15.05.15 09:04:wamp - děkuji za zhodnocení. Ono je lepší věci, o kterých vím, že mně nedělají dobře snad raději ignorovat a věnovat se něčemu pozitivnímu, co člověka potěší. Způsobovat si depku nějakou hloupostí nemá význam.
I ja se musim pridat, ze bych to lepe nenapsala nez BenKolikrat me taky lide deptaji tim jaci jsou a citim jak me vysavaji a na to mi moje mamca jednou rekla, ze se mam obklopovat lidma prijemnyma a tema co jsou fajn, kteri mi energii neberou, ale naopak davaji a ja se snazim tuto myslenku praktikovat nejen s lidma, ale i vsim moznym..
Pane, dej mi sílu přijmout to, co nemohu změnit.
Dej mi odvahu změnit to, co změnit mohu.
Dej mi moudrost odlišit jedno od druhého.
Místo rozčilování si tohle přeříkejte a jak píše Ben, čtěte a myslete na něco, co bude vám i vaším blízkým ku prospěchu.
Babko z Ov totální souhlas, ještě přidám, před čtením si nasadit helmu pro případ rychlejší reakce než myšlenky
Je to asi tím, že ty "dva" nestojí proti sobě, pisatel se může více odvázat a čtenář nechat nervům volný průběh. Mnoho lidí rozčilování sama sebe přímo baví a i rádi provokují ostatní, viz třeba teď modernívěci jako "vybržďování", nebo chození na diskotéku s úmyslem vyvolat konflikt a poprat se atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.