Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nutkani zabijet a mrzacit

Od: nomohakon® odpovědí: 14 změna:

Vetsinou kdyz ctu nejaky clanek na netu, nebo diskuzi pod nim, mam nutkani nektere zvlast blbe komentujici zmlatit nebo zastrelit. Jak mam zustat cool? Nejaka meditace nebo neco?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, musíte se naučit zvládat své emoce a nebrat vše tak vážně. Důvody, které uvádíte, jsou pro vraždu nicotné. Zkuste brát život s větším nadhledem, vyhnout se čtení podobných komentářů, nekoukejte na zprávy v komerční TV, nečtěte bulvární tisk, běžte do přírody, najděte si veselé děvče, trochu se usmívejte a nebo zkuste jógu. Zdravím!

P.S. A načtěte si něco o pozitivním myšlení (než se zblázníte z hloupostí).

doplněno 15.05.15 09:04:

wamp - děkuji za zhodnocení. Ono je lepší věci, o kterých vím, že mně nedělají dobře snad raději ignorovat a věnovat se něčemu pozitivnímu, co člověka potěší. Způsobovat si depku nějakou hloupostí nemá význam.

Tedy kolego Bene,naprosto skvělá odpověď,neřekla bych to lépe *palec*
Pro tazatele ještě dodám:ti,kteří vkládají do diskuzí své komentáře,jsou ve vyšším počtu buďto nevyzrálí jedinci,nebo duchem nízcí.
Také jejich přiblblé komentáře nečtu :-D A také neposlouchám ty ubohé reportáže a pořady na komerčních kanálech,je to ztráta času.
eivlis*

I ja se musim pridat, ze bych to lepe nenapsala nez Ben:)Kolikrat me taky lide deptaji tim jaci jsou a citim jak me vysavaji a na to mi moje mamca jednou rekla, ze se mam obklopovat lidma prijemnyma a tema co jsou fajn, kteri mi energii neberou, ale naopak davaji a ja se snazim tuto myslenku praktikovat nejen s lidma, ale i vsim moznym..:)

hodnocení

6x

Pane, dej mi sílu přijmout to, co nemohu změnit.

Dej mi odvahu změnit to, co změnit mohu.

Dej mi moudrost odlišit jedno od druhého.

Místo rozčilování si tohle přeříkejte a jak píše Ben, čtěte a myslete na něco, co bude vám i vaším blízkým ku prospěchu. ;)

dam®

Babko z Ov totální souhlas, ještě přidám, před čtením si nasadit helmu pro případ rychlejší reakce než myšlenky*palec*

Pane, dej mi sílu přijmout to, co nemohu změnit. Kdyby si tohle říkali všichni, nikdy se nic nezlepší. Já mám zase chuť vystrřílet všechny kuřáky.

iz*
hodnocení

3x

Já čtu komentáře jenom tam, kde očekávám další odkazy k problematice z článku,

většinou k počítačům a právu.

V těchto oblastech se setkávám převážně s rozumnými diskutujícími ...

Zkuste si lépe vybírat, které diskuze stojí za přečtení, a ty, jež by Vás zbytečně rozčílily, vynechte ...

sss*
hodnocení

1x

Smiřte se s tím,že lidi jsou všelijací.Už Hitler řekl-Jaké štěstí pro vůdce,že lid nemyslí.Prostě lidi jsu nemyslící stádo ovcí a mnoho lidí včetně politiků toho využívá.Nemá cenu se rozčilovat a smířit se z lidskou blbostí.

hodnocení

1x

Meditace vám nepomůže- ve vašem případě bych navštívila psychiatra ...tedy pokud vaši položenou otázku mám brát vážně a není to legrace...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Potlačovaná agresivita může mít nebezpečný konec.

Doporučuji psychiatra.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- už jsem se lekla, že mluvíte o zvířatech - bála jsem se na dotaz kliknout...

noviny*
hodnocení

0x

Klíčové je dávat si pozor na to, co si vpouštíte do své hlavy. V současné kultuře nás násilí obklopuje na každém kroku. Platí že všeho moc škodí a v tomto případě obzvlášť. Když člověk do svého podvědomí nevpouští násilí, nebo aspoň ne ve velké míře, tak se myšlenky jednodušeji usměrňují.

stonek*
hodnocení

0x

Je to asi tím, že ty "dva" nestojí proti sobě, pisatel se může více odvázat a čtenář nechat nervům volný průběh. Mnoho lidí rozčilování sama sebe přímo baví a i rádi provokují ostatní, viz třeba teď modernívěci jako "vybržďování", nebo chození na diskotéku s úmyslem vyvolat konflikt a poprat se atd..

hodnocení

0x

To jak uvažujete není normální..chtělo by to lékaře,,,to bychom se pomlátili navzájem,kdyby každý uvažoval jako vy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]