Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nateklý palec u nohy

Od: luckapolanska odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

Chtěla bych se vás zeptat, co by mi pomohlo na nateklý palec u nohy. Zkoušela jsem to čistit kysličníkem a moc velká změna není. Toto už mi tva tři týdny.

Kdyby někdo věděl, co by se na to dalo použít byla bych vděčná.

V příloze přidávám fotografii palce.

Nateklý palec u nohy

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ale houby masti. Chirurgie. Vím, o čem mluvím. Bolí to při sebemenším pohybu a doteku, že:) Zarůstající nehet.

faithoncemore*
hodnocení

1x

Dobrý večer.
Pěkně zanedbané "bebíčko".

Tea tree oil - co nejdříve. Pak spoustu kostivalové masti na to naplácat a zavázat na noc a pokud to ráno nebude výrazně lepší, pak šup k doktorovi.

Ať se daří! :)

doplněno 14.05.15 20:19:

I já se kloním k tomu, že je to zarůstající nehet, jak říkají kolegové. Ale tea-tree oil mi na to pomohl, trošku jsem se teda snažila špičičku nehtu vyšťourat a nadzvednout, aby se tam ten olej dostal.. Ale rázné doporučené řešení kolegů považuju za dobré.

Měl jsem podobné potíže a tohle mi pomohlo. lekynainternetu.cz/... Jenom to musíte přikládat alespoň týden. Dříve úspěch nečekejte.

fantom*
hodnocení

0x
Ahoj
Běž stím na chirurgii znám to z vlastní
Zkušenosti mast nebude pomáhat jak říkal.nademnou zarůstající nehet

pobrdny*
hodnocení

0x

Framykoin mast, na předpis, předepsal mě to obvoďák a říkal, když to do tří dnů nepomůže, tak na chirurgii. Naštěstí to pomohlo :)

stracena*
hodnocení

0x

Tak s tímhle jsem se trápila víc jak dva roky. Vzhledem k tomu, že mám problémy s cévami a beru léky na ředění krve, jsem se bála jít na chirurgii. Obvoďačka mi řekla, že by se ten zánět, co se tam dělá, mohl dostat až na kost (asi mě strašila), tak jsem šla.

Teď jsem v pohodě a říkala jsem si, proč jsem nešla dřív. Takže bych asi neváhala a juchala na chirurgii.

sousedka*
hodnocení

0x
Nemáme cukrovku?! Tohle je jeden z jejich projevů.
Nebo DNA- zvýšená kyselina močová.
Nebo máte "jen" zarostlý nehet a pomůže dobrá pedikérka.

hodnocení

0x

Na podobné záněty se mi velmi osvědčil Višňák (Višněvského balzám). ceskaordinace.cz/...

laser*
hodnocení

0x
To vypadá na zarůstající nehet nebo zarůstající tvrdá kůžička u nehtů oboje děsně bolí vím to z vlastní zkušenosti když mě to trápí a naštěstí to praskne vyteče hnis zkuste ač přes velkou bolest trošku udsunout kuzicku a ledovou sprchou vyplachnete celou ránu uvidíte jak se vám uleví pak nechte uschnout a pokapejte betadinem v zelené lahvičce hlavně ničím neprikryvat a nelepit opakujte třeba i třikrát denně hlavně nedávejte kysličník pozor na to rozleptá vám ránu a tu kůži taky takže v žádném případě a taky žádné maste maximálně peruánský balzám a to dávejte klidně i na živou ránu do pěti dnů máte po infekci pozor voní po vanilce a kam kapne tam to zůstane špatně se to odstraňuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]