Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kroupy v noci

Od: pepa555* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám takovou zvláštní otázku. Jestli je možné aby padali v průběhu noci kroupy, ještě jsem to nezažil a zatím ani nikdo koho jsem se na to ptal :) Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A proč by v noci nemohly padat kroupy?

Např. zde: e-pocasi.cz/...

hodnocení

1x

Proč by kroupy nemohly padat v noci? To je stejné, jako ve dne!

Ve dne i v noci může být bouřka, blesky, padat kroupy, foukat vítr, pršet. Jenom světlo je ve dne a tma v noci, s tím nic nenaděláme! :-D

Nejhorší je, když člověk dostane v noci pár facek. Protože je tma, ten chudák neví, odkud to přišlo! ;) Jaga.

pepa555*
hodnocení

No jen tak se ptám, že jsem nikdy nezažil aby v noci padaly kroupy, vždy jen ve dne.

figurek*
hodnocení

0x

tahle otázka myslím souvisí s prouděním v atmosféře. Kroupy nejsou nic jiného, než zmrzlé kapky deště, vyhnané až do stratosféry silným stoupavým proudem. Tyto stoupavé proudy živí rozdíl teplot a ten je ve dne vždycky větší, než v noci.

Je to divné, ale je to tak. V atmosféře prý běžně prší zdola nahoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]