Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít adresu podle jména a města

Od: honza172 odpovědí: 6 změna:

Poradil by mi někdo jestli se dá na internetu najít adresa člověka, když znám jméno a město? potřebuji zjistit ulici a číslo domu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Při hledání si zadám do vyhledavače např. Zlaté stránky, nebo telefonní seznam . nebo zkouším přes seznam mobilních operátorů. Pokud má telefon a není utajený, tak máš šanci.

Nevím o legální možnosti najít adresu v nějakém adresáři. Snad jen na ohlašovně a nebo evidenci obyvatel v konkrétním městě.

dracek*

pokud mohu něco dodat tak nikdo žádné údaje neposkytne (ochrana osobních dat) ale zkuste oslovit pořad ČT pošta pro tebe

hodnocení

2x

Pokud podniká, mrkněte do ARESu.

wwwinfo.mfcr.cz/...

ilon*

vidim,ze se asi musim vzdat nadeje,ze se s ni jeste nekdy zkontaktuji,ja jsem se odstehovala aniz bych ji mohla dat zpravu,a kdyz jsem se zacala po ni shanet,uz nebyly zadne odpovedi. Vim jen to,ze se chystali s rodinou prestehovat bliz ku Praze.Moje jedinna nadeje by mohla byt tedy v Evidenci obyvatelstva,podle posledni zname adresy,ale nevim,jestli je mozne ,aby mi sdelili udaje o ni. Jinak o ni vlastne nevim nic,co v soucasne dobe dela,proste nic...Vam ale dekuji za snahu mi pomoci,sekuji a mejte se hezky. Ilon

hodnocení

0x

Zkusila bych matriku v tom městě,evidence obyvatelstva,hledají se tak i spolužáci ze třídy..

hodnocení

0x

Nebo umístit jméno a město se, třeba je to soused!

:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]