Nejste přihlášen/a.
Poradil by mi někdo jestli se dá na internetu najít adresa člověka, když znám jméno a město? potřebuji zjistit ulici a číslo domu
Při hledání si zadám do vyhledavače např. Zlaté stránky, nebo telefonní seznam . nebo zkouším přes seznam mobilních operátorů. Pokud má telefon a není utajený, tak máš šanci.
Nevím o legální možnosti najít adresu v nějakém adresáři. Snad jen na ohlašovně a nebo evidenci obyvatel v konkrétním městě.
vidim,ze se asi musim vzdat nadeje,ze se s ni jeste nekdy zkontaktuji,ja jsem se odstehovala aniz bych ji mohla dat zpravu,a kdyz jsem se zacala po ni shanet,uz nebyly zadne odpovedi. Vim jen to,ze se chystali s rodinou prestehovat bliz ku Praze.Moje jedinna nadeje by mohla byt tedy v Evidenci obyvatelstva,podle posledni zname adresy,ale nevim,jestli je mozne ,aby mi sdelili udaje o ni. Jinak o ni vlastne nevim nic,co v soucasne dobe dela,proste nic...Vam ale dekuji za snahu mi pomoci,sekuji a mejte se hezky. Ilon
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.