Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabák v Polsku

Od: dericcaster* odpovědí: 5 změna:

Zdravím milé rádkyně a rádci ;)

Já sice nebalím, ale vím, že tam jezdil táta pro tabák a teď se mě ptal známý zda by se vyplatilo tam zajet a já nemám ani šajna jak to teď je... Nemá někdo nějakou aktuálnější zkušenost?

Přeem děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eivlis*
hodnocení

2x

Pritel moji mamci si kupuje polskej tabak za 1kg 800,- Jinak ten kolkovanej CR stoji zhruba 1 kg 3000,- takze se ten polskej vyplati, ale kde ho kupuje nevim..

hodnocení

1x

Jo pokud beres pašovany , tak ten stoji par korun. Pokud beres oficialni tak ten levny neni.

hodnocení

0x
Google píše že cena za 500g tytoňu Korsar se pohybuje mezi 140 až 160 PLN. Kurs PLN počítej mírně pod 7kč. To je vše co ti jako nekuřák můžu napsat. Netuším kolik stojí tabák u nás

hodnocení

0x

Aj keď sme v EU,tak na veci so spotrebnou daňou je určité obmedzenie.Napr.natankovať môžete v cudzine natankovať do plna,no ďalších 100 l v bandaskách by bolo ťažko vysvetľovať colníkom,Tak je to aj s tabakom,alkoholom a pod.

dericcaster*
hodnocení

Jo pamatuji, když ještě byla celnice tak byl limit tuším karton na osobu, ale nikdo stejně neřešil když byly dva či tři... také bych toho nekupoval kamion, spíš mě zajímalo, zda je to stále výhodné...

No pašovaný nevím, ale vzhledem k tomu, že se kupoval na tržnici, tak o oficiálním prodeji pochybuji...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]