Nejste přihlášen/a.
Zdravím milé rádkyně a rádci
Já sice nebalím, ale vím, že tam jezdil táta pro tabák a teď se mě ptal známý zda by se vyplatilo tam zajet a já nemám ani šajna jak to teď je... Nemá někdo nějakou aktuálnější zkušenost?
Přeem děkuji za odpověď.
Aj keď sme v EU,tak na veci so spotrebnou daňou je určité obmedzenie.Napr.natankovať môžete v cudzine natankovať do plna,no ďalších 100 l v bandaskách by bolo ťažko vysvetľovať colníkom,Tak je to aj s tabakom,alkoholom a pod.
Jo pamatuji, když ještě byla celnice tak byl limit tuším karton na osobu, ale nikdo stejně neřešil když byly dva či tři... také bych toho nekupoval kamion, spíš mě zajímalo, zda je to stále výhodné...
No pašovaný nevím, ale vzhledem k tomu, že se kupoval na tržnici, tak o oficiálním prodeji pochybuji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.