Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledání přítele-lásky

Od: mijamijsja* odpovědí: 5 změna:
Ahoj, je mi 15 let a ještě jsem neměla normální vztah.
Jako že bych se s někým vážně měla ráda, setkávali se skoro každý den, stáli přisobě ...
Pana už nejsem přišla jsem o to z klukem do kterýho jsem se zamilovala, který je o 10 let starší. Pořád ho miluju ale on mě ne ... potřebuju už zapomenout ... a mysím že by mi pomohlo mít NĚKOHO komu by na mě záležilo. Toho kluka, kterého miluju mít asi nikdy nebudu, už se s tím začínám smiřovat. Přijde mi že mě nikdo nechce ikdyž jsem podle kluku fajn a líbím se jim. Je pár kluku kteří mě chtějí ale to
bud jen na sex nebo jen z machroviny.
Žádám o nějakou radu jak poznat, najít někoho kdo by mě měl rád. Prosím nepište mi že toho kluka-muže nemiluju, když neznáte celý příběh. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Na to, že je ti 15, máš víc zkušeností než mnoho slečen v pozdějším věku. Máš ještě celý život před sebou a teprve začínáš poznávat, jak to mezi mužem a ženou vůbec funguje.. Stěžovat si, že v 15 jsi ještě neměla normální vztah? Jak poznáš, že tě má někdo doopravdy rád? Tak mu nesmíš hned dát a pak uvidíš, jestli s tebou zůstane i přesto...

mijamijsja*
13.05.15 21:17
hodnocení

Děkuju

hodnocení

3x

No jo, dříve se psávalo v červené knihovně o dívkách, které střeží svůj panenský pel. :-D Vždycky jsem se tomu smála, jak šroubovaně to bylo podané.

Jenže ty jsi druhý případ. V 15 se bez jakýchkoliv zábran zbavíš panenství s 25 letým mužem. Ten už je dospělý, ví, čím takové 15 leté trdlo oblafnout a dovede si užít. Aniž by cokoliv musel dávat či slibovat. Prostě, našel telátko, to mu dalo a život jde dál...Pokud budeš pokračovat stejným tempem, budeš ve 20 taková vyčouzená bambitka, která dá každému, kdo si řekne. A lásku nepoznáš, jenom ukojení chtíče. Chlapi Tě budou večer chtít, ale když Tě potkají ve dne, kdoví, jestli Tě pozdraví.

Je to asi k smíchu, ale zbavila ses lehkomyslně toho cenného, cos mohla nabídnout tomu, který by to s Tebou myslel opravdu vážně, dalů Ti opravdovou lásku, nechtěl si jen zaskotačit - a nazdar!

Začala jsi z opačného konce. když teď víš, že není těžké "na to jít bez dlouhých řečí", asi těžko budeš hledat někoho, kdo Ti bude nosit růže a šeptat při měsíčku sladká slůvka lásky. Prostě sis to odbyla jinak, romantika se nekonala a už těžko ji budeš hledat.

Ačkoliv je fakt, že ta romantika na tom chození byla vážně to nejhezčí. Ale já jsem "ten svůj pel" :-D odevzdala po rozmyšlení, ve vyšším věku /19/ a opravdu tomu, o kom jsem byla přesvědčená, že je to ten pravý a že si to zaslouží.

Ne hupky dupky za nádražím a nazdar! *bzum* Jaga.

sunset*

Ale no tak. Většina dívek se pohybuje někde mezi "svatou nedajkou" a "šlápotou za nádražní boudou" a dělat z patnáctileté holky po prvním nárazu do reality hned tu šlápotu?! Proč by jí nemohl někdo přinést růže a citovat Baudelaira?

Kousek řasy snad ještě neznamená, že skončila romantika a nastává postelová gymnastika.

eulalie*
hodnocení

2x

No kdyby vám bylo pětatřicet let a měla jste strach, že už nenajdete životní lásku... jejda, děvče. Máte patnáct let, celý život před sebou. Trochu si ujasněte priority. Kluci spíše zůstávají s holkami a muži se ženami, které nejsou rychlodajky. Oni se pak musí totiž více snažit, aby tu svoji přítelkyni ulovili. Ale když jim žena za snažení nestojí, tak aspoň hned poznáte, že to není kluk pro vás. Když o vás bude kluk stát, tak si rád na tu postelovou gymnastiku počká. Hlavně mějte něco v hlavě, a alkohol to tedy zrovna být nemusí. Kluci, muži vesměs nemají rádi hloupé ženštiny. A pamatujte si jednu základní životní poučku. Když vy zrovna něco moc chcete, tak věřte, že se to jak na potvoru dařit nebude. Takové to tlačení na pilu je na nic. Nemáte ještě nic ve vztahových záležitostech zmeškáno. Když už teďka budete s někým navážno chodit, tak ve třiceti budete životem otrávená a budete si myslet, že už vás nic hezkého nečeká. Všechno chce svůj čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]