Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvlhčovadlo tabáku

Od: klepi® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné použít zvlhčovač tabáku na vodní dýmky také na normální cigaretový, spíše mi jde o to jestli už to někdo zkusil, tabák mam Camel v krabičce který při zakoupení byl opatřen přes otvor, alobalovým krytem, jenže časem vyschnul a já jelikož si balím tenké cigarety v baličce OCB, a i při použití vetšího množství tabáku stačí 3-4 potahy a je po cigaretě.

triky jablko,citron pára mam odzkoušeno

Všem děkuji

Václav K.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

udelejte kulicku z kapesniku nebo dvou pod kohoutkem, vyzdimejte a strcte do kousku alobalu at se to primo nedotyka tabaku, necim to propichejte a hodte do tabaku, kupte si lepsi krabicku na tabak, kdysi jsem to za cerstva cpal do filmovky jako prenosku do hospody a ven, vyschle cigarety jako takove staci otevrit krabicku a tim otevrenym ji polozit do nejake kytky na vlhkou hlinu, pres noc do druheho dne nebo par hodin jsou jeste lepsi nez koupene

doplněno 13.05.15 18:28:

plechova krabicka je na tabak super, pokud dobre tesni staci jen tak (nektere plechovky maji fajn uzaver, jine maji jen dvirka), pokud ne, dejte do krabicky jeste navic sacek (v podstate stejne jak je baleny ten sypany caj v plechovce, kdyz ho koupite)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]