Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už delší dobu se rozmýšlím, zda o tom někam napsat. Je mi 16 let. Moje potíž je taková, že mě vůbec nenapadají a nelákají věci ohledně holkek, co napadají kluky mého věku. Holky se mi sice líbí, na kluky snad nejsem, ale prostě to není taková ta "puberťácká nadrženost" - nelíbí se mi třeba představa, že bych nějaké holce (nebo ženě) koukal na prsa nebo zadek. Nijak strašně mě neláká ani představa sexu, spíš na holce ocením, když se s ní vůbec dá mluvit. Poslední dobou se mi zdá (tedy až na pár výjimek), jako by si všechny holky v mém okolí zvykly na chování kluků a prostě jsou mým chováním zaskočené. Spolužačky na základce to o mě věděly a tak nějak to braly, ale na střední jsem za něco divného. Máme spolužáky, kteří vidí u holky v kabelce vložku a hned kecají snad po cené škole "že xxxx má krámy". Já to vidím taky a spíš se vžiju do myšlení holky, že menstruace není úplně pravidelnou a praktickou záležitostí, takže je dobré u sebe mít potřebné "jen tak pro jistotu, kdyby náhodou". To samé třeba náhradní kalhotky - no a co, tak se jí třeba líbí takový a takový střih, barva a provedení spodního prádla. Ostatní kluci se tomu ale zase smějou jako de...ilové.
Díky tomuhle mám ve škole kamarádky, které se tomu sice diví, ale berou to jako fakt. Jenže když s nimi trávím skoro všechen čas, tak mám pocit, jako bych byl jejich kamarádka, a to o mi taky úplně nevyhovuje. Že se baví o klucích i se mnou bych nějak neřešil, ale když se mě jedna z nich zeptá, jestli jsou podle mě lepší kalhotky s nohavičkami nebo bez, připadám si nepatřičně.. To se mnou vážně chce diskutovat výběr svého spodního prádla?
S jednou z těch kamarádek jsem už byl i párkrát venku, vzal ji do přírody a jen tak na procházku po městě, strávil s ní vlastně pár celých dní, ale ani tak bych se s ní na rozloučenou nepolíbil, kdyby sama nechtěla.
Tohle všechno vede k tomu, že mi imponují ženy (nevím, jestli holky, slečny, nebo ženy.. ) tak o deset let starší, enž jsem já sám. Většinou už mají celkem ujasněno, co a jak chtějí a co jim nevyhovuje... A dají to najevo.
Možná vám to nezní jako problém, když to problém není, ale já už nevím
Ahoj, řekla bych, že jste takový nepříliš běžný typ pubertálního mladíka. Máte svůj rozum a ten používáte způsobem, který je vám blízký. A proč byste měl být asexuál? Proto, že se vám líbí starší holky či ženy? Asi vám ony připadají rozumější než většina vašich vrstevnic... Jste-li takto spokojený, proč se měnit k obrazu nudné většiny? Ne? A až vás příště spolužačka požádá o radu při výběru spodního prádla, tak jí normálně po chlapsku řekněte, že tomu nerozumíte, ať se zeptá kámošky. A je to. Klidně to můžete říci i drsněji. Jinak - vy na mě působíte jako přemýšlivý mladík. A na sex možná taky časem přijde řada, ale asi to ve vás musí všechno správně uzrát. Psychicky. Jste ještě hodně mladý, prakticky ve vývinu, za pár let budete na všechno nahlížet zase trošku jinak. Tak se prostě životně zraje. Některý kluk slintá nad fotkami nahých slečen už od dvanácti let, jinému to stačí po dvacítce, třicítce... Jak se říká, všechno chce svůj čas. Tak zrajte, užívejte si mládí, jojo máte krásných šestnáct let... Hodně zdaru
Ahoj. Promiň, ale mě tvá odpověď připadá prdlá. Holky nahoře mají spíše pravdu. Můj názor.
jj mám to tak jako tazatel taky,prostě nejsem ze všeho vyjevenej jak blbec a beru to jako normálku že jsou ženy třeba teď když je teplo odhalenější,jo podívám se a jdu dál ale abych ženy očumoval jak uchylák tak to teda ne,nemyslím si že jim to je příjemné když na ně každej druhej chlap čumí jak na zjevení
Děkuji všem za ohlasy, přemýšlel jsem nad tím i dneska ve škole ...
@eulalie , díky za zajímavě napsanou myšlenku, možná to tak bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.