Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam všude hlásit změnu bydliště?

Od: jerry35 odpovědí: 7 změna:

Vypadá to, že se tento měsíc rozvedu a přestěhuji. Kam to mám všude hlásit? Napadá mě jen práce a banka.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaroslaw
hodnocení

4x

dobrý den, tady máte odkaz

szrcr.cz/...

buss
hodnocení

2x

Málo. Všude, kde jste trvalý pobyt oznamoval, matrika, OP, ŘP + registr, (máte pozemky katastr, ale pozor, některé údaje si úřady vyměňují, to třeba na cuzk.cz zjistíte), ZP, OSSZ, FÚ, doktoři, pošta, energie, pojišťovna, operátor atd. Na poště si nechte poštu přeposílat na nové bydliště. Otázka, zda je to v obci, či mimo.

Přesně tak. Já jsem změnu trvalého bydliště řešil v přibližně 30 institucích.

hodnocení

0x

Já ještě dodám lékaře, zdrav.pojišťovnu a telef.operátora(pokud nemáte dobíjecí kartu).

Máte nějaké dokumenty, které si ukládáte? Zkontrolujte si, co vám za celý rok chodilo na adresu:

Stavební spoření, hypotéku, povinné ručení, fakturace služeb (TV, internet, mobil, ...) Pokud máte vůz, tak změnit adresu v TP.

jerry35
hodnocení

Lékař stačí až při návštěvě ne? A operátor mi nic nezasílá, jen přes net.

Ten lékař stačí až při návštěvě.A ten telef.operátor to asi má ve smluvních podmínkách,že se musí nahlásit změna bydliště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]