Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, já se zamiloval do 14 leté holky, mě je 19, ale to je jedno, no dali jsme se do řeči a ona mi řekla že se do mě taky zamilovala ale bydlí 150 km daleko a jak jsem se jí zeptal jestli mi dá fb tak řekla že ho má zablokovaný, ale já vm že ho zablokovaný nemá a nevím teď jestli to mysl vážně nebo si se mě jenom dělá srandu, prosím poraďte
Rozdíl 5 let je normální a vhodný, ale něco jiného by bylo, kdyby jí bylo 20 a Tobě 25. Měla by jiné chování.
V tomhle věku je holčina ještě třeštiprdlo, kluci jsou jí pro legraci no a Ty taky. Nech to být. Je možné, že se za nějaký rok sejdete zbovu a uvidí se.
To že bydlí 150 km, beru jako velké plus. Kdyby bydlela 2 km, začali byste se scházet a kdoví, jak by to všechno dopadlo. Ono 14 let je ještě málo na lásku, holčiny jsou kůzlata, musejí se vydovádět, usadit a zmoudřet.
Tak si z toho nic nedělej, je Ti 19 a uvidíš,kolik hezkých děvčat ještě potkáš. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.