Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím si rady

Od: apakes* odpovědí: 5 změna:

Zdravím Vás, já se zamiloval do 14 leté holky, mě je 19, ale to je jedno, no dali jsme se do řeči a ona mi řekla že se do mě taky zamilovala ale bydlí 150 km daleko a jak jsem se jí zeptal jestli mi dá fb tak řekla že ho má zablokovaný, ale já vm že ho zablokovaný nemá a nevím teď jestli to mysl vážně nebo si se mě jenom dělá srandu, prosím poraďte

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dělá si z tebe legrácky.
Nech ji být,za prvé taková vzdálenost a za druhé,je to přece jen ještě "dítě."
doplněno 12.05.15 16:23: Chtěls poradit,tudíž radíme...
Nakonec tomu nasadíš korunu,že to je těžké *zed*

lucie*
hodnocení

1x

Kdyby to myslela vážně,tak ti fb dá a nebude si vymýšlet.Další problém je ta vzdálenost...nevím co řešíš,co očekáváš...stráta času*stop*

hodnocení

1x

Rozdíl 5 let je normální a vhodný, ale něco jiného by bylo, kdyby jí bylo 20 a Tobě 25. Měla by jiné chování.

V tomhle věku je holčina ještě třeštiprdlo, kluci jsou jí pro legraci no a Ty taky. Nech to být. Je možné, že se za nějaký rok sejdete zbovu a uvidí se.

To že bydlí 150 km, beru jako velké plus. Kdyby bydlela 2 km, začali byste se scházet a kdoví, jak by to všechno dopadlo. Ono 14 let je ještě málo na lásku, holčiny jsou kůzlata, musejí se vydovádět, usadit a zmoudřet.

Tak si z toho nic nedělej, je Ti 19 a uvidíš,kolik hezkých děvčat ještě potkáš. Jaga.

apakes*
hodnocení

Je to těžké jí dát sbohem

mate59

Pro jedno kvítí slunce nesvítí.A za chvíli pojede jiný autobus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]