Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo U konto od Unicredit Bank? Je skutečně jedinou podmínkou, aby majitel účtu nad 26 let věku měl kompletně vše zdarma, nechat si na účet měsíčně posílat minimálně 12.000 korun?
Případně jiné postřehy?
Děkuji.
Také by mě vcelku zajímalo, jakých bank produkty využíváte a eventuálně kolik zaplatíte na poplatcích. U mě si ČS vezme na poplatcích téměř 300 Kč. Chtěl jsem u ní zůstat kvůli hypotéce, jestli bych měl větší šanci, když mě banka zná (mám u nich účet 9 let), ale asi je to blbost?
Dobry den, U konto mam a je zcela bez poplatku s podminkami ktee jste uz zminil. Mam ho take kvuli Hypo, ale celkove spokojenost. Zustavat u CS kvuli hypo je podle me zbytecne. Byl jsem klientem KB asi 20 let a stejne jsem poradnou nabidku nedostal. Kvuli pujcce bez zastavy jsem musel k jine bance kde mi pujcili vice a levneji bez jakekoli historie. Sam nechapu, ze k tomu banka vubec neprihledla. u KB jsem skoncil. Jinak Vam doporucuji si zajit na CS a pohrozit zrusenim uctu, u KB mi hned zazracne nabidly ucet zdarma pri posilani 10 000 KC / mesic na ucet. Nevim, jestli neco podobneho ma i CS, ale nedivil by jsem se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.