Ahoj,muj otec nikdy nebyl zvědavý na mého prvniho přitele, protože to prý nebyl kluk pro mě.Je Pravda,že kouřil, ale to ja taky a v 16 mam prý na kluky času dost. Jenže ted o rok později mam noveho přitele (19), je na mě strašně hodnej a je uplně jiny povahy (sportovec) nepije, nekouři. Muj otec, taky sportuje. A když jsem ho doma představila, tak jakoby táta změnil nazor na kluky. Muže u nas normalně spát a podobně... Táta si snim skvěle rozumi, bere ho sebou na nohejball apod... Dokonce spolu byly i na hokeji, přitel sehnal listky na Česko. Nechápu, že tak rychle změnil nazor na mě a kluky. A všude vypravy jak to bude skvěli zeťák.
Už asi přecházím do módu rypák " A všude vypravy jak to bude skvěli zeťák" - To napíše asi jen tatar. Jinak, lidé se hledají podle zájmů. Není většího potěšení, že nastávající vaší dcery má alespoň přibližně podobné názory. To neznamená, že si musíte zrovna notovat (naopak podezřelé), a padat si do náruče. Ale alespoň základní rozlišení je důležité.
To se prostě stává, že ne každý padne rodičům do oka. Váš současný přítel měl štestí, tak co řešíte? Důležité je, jak si s přítelem rozumíte Vy sama a pokud má Váš otec na přítele dobrý názor, pak je to snad dobře, nebo ne? To ještě vůbec nic však neznamená, Váš přítel se nemusí zeťákem Vašeho otce stát..To vše záleží jen na Vás a na Vašem příteli.
Tak teď už je vám taky podstatně více a nový přítel se mu líbí, v čem podle vás změnil názor? To, že si myslel, že v 16 máte čas na kluky přece neznamená, že to platí i vašich 19. Podle mě na jeho chování není nic zvláštního. Kdyby jste si v 19 letech přivedla domů nějakého feťáka, asi by byl proti a vadilo by mu to. Ale nechápu, co vám přijde divného, když ve vašem věku doma představíte slušného kluka, který má podobné zájmy jako váš otec a oni si spolu rozumí. To je pak logické, že se těší na to, jakého bude mít skvělého zeťáka.
lordweb24*
Gismo: tazatelka mela 16ti letyho kluka v 16ti letech. Ted o rok pozdeji ve veku 17ti let ma 19ti leteho kluka. Nicmene jak radi ostatni radcove. Asi je tatikovi nynejsi pritel o dost sympatictejsi nez minuly. A pres city a hormony jste to nevidela...
Z pravidla jsou rodiče s výběrem partnera svých dětí nespokojeni a bohužel, často mají pravdu. Otec je naiva když mluví o tvém příteli jako o skvělém zeti, copak se zítra berete? Nechápala jsem proč kluk co chodí s dcerou kamarádky, tituluje její rodiče matko a otče, tyká jim a chová se jako by byl doma a ne na návštěvě. Při každém setkání jsme slyšeli jak je Jarda úžasný a jaké to je terno. Chodili spolu z velké lásky víc než 3 roky, Jaroušek v klidu odpromoval (za stravu a bydlení neplatil a i na dovolenou ho vzali), dnes už má holka přítele jiného a mají spolu dítě a občas se musím smát když slyším jak úžasný je to chlap a jaké byl Jaroušek hovado.
Nemyslim si, ze koureni tveho prvniho pritele byl jediny a hlavni duvod toho, proc se mu nelibil. Asi te ma rad a chce, abys ze zivota neco mela. Chlap dokaze chlapa odhadnout. Zenska bohuzel casto pres hormony a city nevidi a nechce videt chyby, ktere jsou jinym dost zjevne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.