Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Objednal a zaplatil jsem si v zásilkovém obchodě obyčejný mobil. Zboží nepřišlo, peníze nechtějí vrátit, na maily neodpovídají do telefonu mlčí. Pomůže mi ČOI nebo, jiný úřad? Hodnota zboží je nízká (cca.1000,-kč) právníka s tím vyrušovat nebudu. Jde mi o princip. Prosím poraďte.
Dobrý večer. V jediných dvou špatných zkušenostech s e-shopy (vracela jsem zboží ve 14ti denní lhůtě a nějak mi nechtěli vrátit peníze) mi pomohlo, že jsem dotyčným napsala zhruba toto:
"Dobrý den, možná Vám to bude připadat divné, ale pro mne je ona pětistovka poměrně podstatná a rozhodla jsem se, že ji chci zpátky. Pokud platba nabude na mém účtu do tehdy a tehdy, obrátím se na ČOI a také požádám oblastní finanční úřad a živnostenský úřad , pod které spadáte, aby u vás provedl kontrolu. Nedělá mi to potěšení, ale zatím mi nedáváte jinou možnost."
V obou případech byly peníze do dvou dnů na účtě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.