Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik proplácí pojišťovny za rehabilitace?

Od: masazepojistovn odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, najde se někdo, kdo je obeznámen s tím, kolik pojišťovny proplácejí zdravotnickým zařízením například za ošetřujícím lékařem předepsaných 10 masáží na rehabilitačním oddělení?

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Možná kdybyste si dal vyjet a poslat výpis svých zdravotních úkonů od své zdravotní pojišťovny, dalo by se to vyčíst z toho.

Jsem pojištěná u OZP a když jsem se na jejich portálu zaregistrovala, mohu se pod heslem a kódem podívat, jaké úkony moji lékaři vykazují a kolik za to od pojišťovny dostávají.

hodnocení

2x

Je to jen z doslechu, ale mělo by to být o něco méně, než se platí, pokud si to platíte sám. Já dávám za půlhodinku mezi 200,- a 250,-.

doplněno 09.05.15 11:20:

Lapka má pravdu, a já ne. Ve výpisu se to opravdu nachází, a dělá to skoro 500,- za každou návštěvu.

masazepojistovn
hodnocení

Dobrý den, děkuji. A to se jednalo o rehabilitaci rehabilitačním pracovníkem nebo konkrétně o masáž?

Jednalo se o parafínový zábal, měkké techniky a krátce cvičení (spíše instruktážní). Cca 30 minut.

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Jsem pojištěn u ZPMV/211/ a na jejich webových stránkách -karta života- si najdu vždy ,kolik ,kdy a komu pojišťovna zaplatila.

hodnocení

0x

Poklikejte si ve své pojišťovně. Najdete žádost tiskopis na žádost k přidělení kódu ke vstupu do své složky. Tam najdete veškeré úkony, které lékařská zařizení vykazovala a pojišťovna proplácela. ;) Je to hodně zajímavé čtení :-D

cicko*
hodnocení

0x

Určitě ano! Minimálně pracovníci pojišťovny a účetní zdravotnických zařízení.

jarousek123
hodnocení

0x

U OZP můžete vybírat bonusy z Vitakarty a můžete si nechat proplatit klidně celou masáž, pokud tam ovšem máte body za pravidelné prohlídky atd... účet na Vitakontu můžete sledovat online a kdykoliv se podívat na stavanižbyste museli čekat někde na pobočce..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]