Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, a zkoušela jste koření hřebíček? Na bolavý zub je doporučován, ale vyzkoušené to nemám. Na internetu lze dohledat jeho použití i názory na tuto léčbu. Zdravím!
doplněno 08.05.15 18:02:Ten hřebíček můžete (pár kousků) spařit horkou vodou, nechat vychladnout a potom si vyplachovat ústa (stejně, jako to děláte nyní s tou studenou vodou). Pokud ho budete kousat, tak dejte pozor, aby se Vám nedostal do toho zubu. Možná raději začít tím jeho výluhem.
zkuste cucat hřebíček, přičemž ho umístíte právě do bolavého místa. Je to výborné přírodní analgetikum, mělo by zabrat a nechat vás aspoň usnout.
edit: no vida, teď koukám, že se má rada shoduje s uživatelem Ben - jeho příspěvek jsem nečet, tak to máte aspoň potvrzené ze dvou stran. Já to ale na rozdíl od Bena zkoušel a zabírá ;{)>
Zkousnout hřebíček a chvíli držet přímo bolavým zubem, mě to pomohlo. Jinak zkoušela jste 3 krát denně dva Paraleny? Někdy stačí jenom prášky proházet, nemusí být silnější.
Podľa popisu je zub asi mŕtvy a tvorí sa pod ním hnisavé ložisko. Usudzujem tak z popisu bolesti a potreby studenej vody. Na pohotovosti asi neotvorili ten správny nervový kanálik. hnis nemôže unikať a zvýšený tlak spôsobuje bolesť. Treba sa poriadne nadopovať napr. ibuprofen a čo najskôr k doktorovi. To poriadne, ale zasa neznamená priotráviť sa.
doplněno 09.05.15 00:10:A hlavne, žiadne mechanické dráždenie. Nič s tým zubom nehrýzť, ani len po ňom klopkať. Ak sa dokážeš sústrediť, nebojuj proti bolesti, ale sa na ňu skús naladiť. Po nejakej dobe ju nebudeš vnímať tak intenzívne. Tiež som si týmto prešiel a viem ako Ti je.
Pokud můžete zajeďte znovu na pohotovost, opravený zub by už neměl tak nesnesitelně bolet.. :/..
doplněno 08.05.15 18:01:Bojím se, že jestli nepomůžou léky, tak hřebíček také moc ne.. No do pondělí se teď trápit, to je mi Vás moc líto
Mě vždy pomohl ibuprofen leky-volne-prodejne.heure/... dá se koupit i s méně tabletama, účinek je po jedné tabletě lepší, když si vezmeš dvě tablety tak v pohodě usneš. Užíval jsem to hlavně, když mě trhaly dolní osmičky to bych taky neusnul.
Cítím s vámi,umím si představit, jak hrozně trpíte.Já nedám dopustit na aloe.Vždy jsem si zánět takto vyléčila.Jestli máte aloe k dispozici, rozřízněte asi cca 3cm plátek podélně a přiložte na dáseň u nemocného zubu.Budete ze začátku mít troch hořko v ústech. Plátek nechte celou noc a ráno použijte další.Vyberte ten, na kterém je více šťávy.Případné krajové bodlinky odkrojte.Uvidíte,že do rána bude bolest snesitelnější.Jednou mi zubař chtěl zub vytrhnout a já jsem si s aloe sama tímto způsobem zub vyléčila a mám ho dodnes.Od té doby aloe vždy používám a každému ho doporučuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.