Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přatelé na FB

Od: alka* odpovědí: 12 změna:

Když kouknu na některou osobu na FB, u některých není vidět koho mají v přátelích. Nejspíše je to někde v nastavení. Já to neumím najít a nepřeji si, aby na mém ůčtu bylo vidět, koho všechno v přátelích mám. Poradíte kde se to nastavuje? Když dám kdo může zobrazit info o mně, tak tam mam pouze přátelé, ale přesto se to ( seznam mým přátel) zobrazuje i na cizích učtech.

Další otazka je to ta zed´? Kde si ji nastavuj, já nic takového nevidím :(

Děkuji za Rady A.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x
Na svém profilu vlevo jak máš své přátelé je možnost nastavení viditelnosti. Tedy nehledej to nikde v zabezpečení a pod. Ale přímo na své stránce u přátel.

hodnocení

2x

Klikni na tu ikonku tužky u přátel, dej upravit soukromí a tohle ti vyjede ;)

Přatelé na FB

alka*
hodnocení

Dekuji. A co je ta zed? Kde ji najdu nebo nastavim.. děkuji

lindaf*

Ahoj, když vkládáš na fb příspěvek,tak dole je možnost, kdo to uvidí :)

alki
hodnocení

trochu to nechápu .

a co znamená, že někdo někomu vložil příspěvek nebo vzkaz na ZED?

lelel

Máš svoji stránku-timeline a tam si můžeš psát (nebo tvý přátelé) na svou zeď, což je vlastně tvoje stránka.PS:vy jste se narodil v minulém století? :D Já jen, že to je všeobecná věc.

Taky jsem se narodila v minulém století = je mi víc než 15 let! Ale co je zeď, to vím :)

alka*
hodnocení

FB jsem si zařídila až nyní a neroumím tomu.

Timeline je jako ZED? Já myslela, že píšu věci, které chci, aby viděli jen ti co mám v přátelích a něco co říkám i ostatním mimo přátele. Jak poznám co píšu vsem a co jen přátelům? Kde je moje stranka, které je zdí? Jak poznám, kam , tedy kde na zed´ mi někdo napsal nějaký vzkaz?

iz*

Jestli mohu poradit, doporučím v nastavení přátel nastavit, že přátele můžete vidět pouze Vy.

Tak zabráníte různým aplikacím, které časem třeba začnete používat, aby se dostaly k Vašim přátelům (ochráníte tak své přátele před "pozvánkami" různých aplikací).

Dále bych doporučila nastavit, aby Vám mohli napsat "pouze přátelé" a aby Vám žádost o přátelství mohli zaslat pouze "přátelé přátel". Neponecvhávejte žádná nastavení na "veřejný" nebo "kdokoliv".

Po přihlášení na Facebook se Vám zobrazí stránka s příspěvky uživatelů – Vašich přátel. Této stránce se říká zeď.

V nastavení nic takového nevidím ,jak píšete,,nevím kde to najdu ,,koukala jsem,ale neviděla jsem to

alka*
hodnocení

Tak to zkouším a už mi to začíná být jasnější. Moc děkuji za vysvětlení

hodnocení

0x

Také..nechci,aby se mi ukazovalo psaní mých přátel s jejími přáteli,,Pak to mám vše plné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]