Dobrý den, cely zivot mam problém, ze na nohou - lytkach a stehnech mám malé, dost viditelné hnědé pupinky. Jsou citit i na dotek. Nejsou hnisave. Ve stejne podobe je mam u cely zivot. Doktorka mi na ne davala nejakou mastičku, ale ta mi vůbec nepomohla. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Co vam pomohlo nebo Co s tim mám dělat? Jmenuje se to nějak? Mockrát všem děkuji za odpověď.
Hmm, doktorka vás prohlédla a vy chcete podle popisu radu přes internet.. - zajděte na kožní ambulaci.
doplněno 06.05.15 10:56:
popis pupínku je nedostatečný, vyrášek a pupínků jsou stovky.
Na některé pomůže mastička, na druhé prášek, na třetí klid - možná je to alergie ... možná je to?
Byla ste na kožním nebo jen u praktického lékaře?
Někdy má někdo antibiotika na svou nemoc - zaberou mu až třetí - pokaždé jiný druh. Stejně tak je to u mastiček, prášků - ve vstahu s vaší vyrážkou-exémem-puchýřem..
annonymka
Ano, třeba s tim ma někdo zkušenosti a napíše, co mu pomohlo. Ale nečekala jsem vváš nic nerikajici, zbytečný komentář.
Vámi popisované onemocnění mohou být pihy zrovna tak rakovina. Tedy chci tím naznačit, že zde svůj problém nevyřešíte a pokud jeden lékař nepomůže, jděte k druhému.
Jako malá jsem měla pupínky myslím na zadní straně kolena, doktorka mi je zlikvidovala mechanicky, dala nějakou speciální mastičku a pár dnů jsem měla přes to fáč a zmizelo to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.