Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuju nejspíš pomoci, i když sama vím, že si to musím vyřešit úplně sama a co nejdřív. Jde o to, že mám nového přítele. Oficiálně jsme spolu, tak 3 týdny, ale píšeme si už dlouhé měsíce. Jenže, já mám problém. Jsou dny, kdy jsem ráda, že ho mám ale přetrvávají i dny, kdy stále nad něčím přemýšlím a hledám důvod, jak být skutečně šťastná.
Byla jsem dlouho sama, měla jsem zlomené srdce..potřebovala jsem zase cítit lásku. Potřebuju lásku, neboť jí nikde moc nemám. On by pro mě snesl modré z nebe, ze začátku jsem tomu moc nevěřila, ale teď to začínám vidět. Má mě fakt moc rád...
Má v podstatě všechno, tak nevím proč si pořád myslím, že tam něco chybí. Nejspíš láska z mé strany, ale třeba bych ho po čase dokázala milovat, ale nějak to ve mě vře a já už to nedokážu snášet. Vždy jsem měla vztah, kdy jsem věděla naprosto přesně co chci. Jiní kluci mě nezajímali, neměla jsem ten pocit, že o něco přicházím. Najednou mám přítele, který je strašně fajn, ale koukám po jiných a když si dám zásadní otázku? "chtěla by jsi s ním být celý život?" ..Já opravdu nevím Dřív bych věděla naprosto přesně..
Prostě tohle se mi ještě nestalo a já vůbec nevím, jak se mám zachovat. Nejsem na tom se vztahy, taky bůh ví jak...Měla jsem dva přítele .. a z toho jednoho kterého jsem fakt milovala - první velká láska.
A teď už mám pocit, že nic lepšího než právě první láska.. přijít nemůže..
Tohle je opravdu tezke posoudit..Za me-moc se mi nezda, ze si tim nejste jista, protoze uz sama pisete, ze predtim jste to vzdy citila..Taky jsem zazila zklamani a totalne zlomene srdce jako mnoho z nas a tak jsem sla casem do vztahu s chlapem ,ktery mel vse co jsem si jen mohla prat, ale...necitila jsem to co jsem citit mela.Rikala jsem si, ze laska treba prijde a dal byla s nim..Ne, laska neprisla, ja byla ve vztahu cim dal nestastnejsi a pro me pouceni, ze pokud to necitim, tak se do vztahu nutit nebudu..Ze vztahu bez lasky jsem odesla a byla radeji sama a pak casem prisel jiny a ja citila, ze to je to prave jako nikdy a byla si naprosto jista a ted jsme spolu uz 10 let a jsme stastni i s nasema detma..Nenutte se do vztahu pokud to necitite.. Vas pocit, ze nic lepsiho nez prvni laska neprijde je s prominutim nesmysl a je to jen vas pocit az do chvile, kdy potkate toho, kdo k vam opravdu patri.Taky se mi v zivote osvedcilo,ze clovek casto potka toho praveho az ho nejmin hleda..
Navazovat vztah kvůli tomu, že "jste potřebovala cítit lásku" a s tím, že se snad/možná i zamilujete (přesněji: s tím, že o svého přítele vlastně nestojíte), není šťastný nápad.
Existují i "vztahy z rozumu", ale podle mne to není "to pravé"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.