Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce. Chtěl bych se zeptat zda někdo z vás nemá zkušenosti s programem Summer Camp v USA. Rád bych léto 2016 strávil právě na tomto programu. Bohužel moc informací na internetu není, spíše všichni jezdí na Work and Travel, ale to je finančně hodně náročné. Také mě zaráží nizká cena tohoto programu, cca 11 000,- i s letenkou, popř. jestli máte zkušenosti s nějakou agenturou. Rád bych našel někoho, kdo tento pobyt absolvoval nebo dokonce nějakého parťáka, který také plánuje příští léto vycestovat.
Ten Summer Camp USA je nazev, pod kterym se prodava ten Camp Councelor Pr/...? Chtel bych si o tom neco vice precist a take zjistit, kolik to stoji.
Vsechny tyto J-1 programy jsou pro Cechy (spolu s dalsimi 37 zememi) levnejsi, protoze nemusi platit ten poplatek $160 za viza.
doplněno 06.07.15 00:00:Koukam na to a bude to tak levne proto, ze ti nevyplaci mzdu, ale daji ti jen "kape/... (tady si toho nekdo take vsiml). Tvoje nevyplacena mzda tak pokryva ostatni naklady.
doplněno 06.07.15 00:26:Tady mas info primo od majitelu jednoho z par rekreacnich stredisek/taboru, ktere zadavaji najimani zahranicnich pracovniku press CCUSA (jeden z par oficialnich posky/... Camp Coucelor Program). "Kapesne"az na konci tabora.
campleaders.com/... ve škole jsem viděl raklamu na tuhle agenturu. Já bych chtěl na ten Support Staff (pomocná sílá). Celkově by to měli momentálně vyjít na nějakých 12 200,- s tím, že ti zařídí pobytové vízum, pracovní vízum (J-1), letenku, pojištění atd... Pak po těch cca 60 dnech práce by měla být vyplacena odměna cca něco kolem 1 000 dolarů, s tím, že ubytování, strava i letenka je již z platu ztržená... Pak bys měl dle toho povolní k pobytu ještě cca měsíc na cestování po USA. Tady je další agentura czech-us.cz/... Těch agentur je hodně, právě nevím, kterou vybrat :-/
Tech oficialnich agentur je jen 25 (odkaz jsem poslal vyse) a v CR ma z nich pobocku jen jedina - CCUSA. Ostatni agentury, co to v CR nabizi, pracuji pro jinou agenturu (meziclanek).
Budes asi muset sledovat vsechny, chodit na jejich prezentace, cist jejich weby, weby agentur, pro ktere delaji, weby primarnich americkych 25 agentur, porovnat jejich ceny, moznosti vydelku, druhy praci, moznost vubec ziskat umisteni, ... ale taboru asi budou desitky a mozna i par stovek a nikdy nevis, kde konkretne skoncis (oni rozhoduji) a jak to tam bude vypadat.
Je dobre, ze se o to zajimas uz ted. CCUSA uz napriklad otevrela registrace pro 2016.
Ahoj,
já vyjela na léto už 3x s programem Camp Leaders. Byly to nejlíp strávný léta v životě! Není pravda, že si nemůžeš vybrat, do jakýho campu pojedeš. Ve svém profilu si vybereš své preference, co bys chtěl dělat, kdy můžeš odjet atd a podle toho se vyberou campy, který vyhovují tobě a kterým naopak vyhovuješ i ty a pak se domluvíte. ;v;šechny campy jsou ověřený a hlavně úplně jiný než máme tady v ČR. Jsou obrovský se spoustou vyžití, který je dostupný i nám zaměstnancům. Já teda jela jako support staff a pracovala jsem v kuchyni. Program mě stál 10.000 půlus poplatek za vízum na ambasádě a měla jsem v tom letenku, pojištění, práci, stravu a ubytování. Peníze, co jsem si vydělala (1200USD) mi vydržely na 3 týdny cestování. Viděla jsem Niagáry, pak letěla na západ do SF, LA, LV a do národních parků a pak ještě strávila skoro týden v NYC. Je to super zkušenost fakt, pokud se budeš chtít ještě na něco zeptat, napiš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.