Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi chtěl bych se vás zeptat a poprosit o nějakou radu co dělat protože už si fakt nevím rady je mi 15 let a přítelkyni 14 ale máme takový problém její rodiče mi příjde že mě doslova nesnáší jsme spolu skoro 3 měsíce oni byly na ní pořád přísný i když jsme spolu nebyly ale ted ty poslední 3 měsíce se to čim dál víc stupnujě začli jí víc zakazovat chodit ven častěji dávat zarachy vypínat WiFi aby si semnou nemohla ani psát berou jí mobil a dávají jí starou Nokii a když tam pro ní příjdu já tak jí nikdy nepustí ven vždy tam pro ní musí chodit kamarádka aby jí vůbec někam pustili a většinou jí pustí tak na hodinu na dvě a co poslední dobou pozoruju tak je vážně psychicky vyčerpaná zních že by se vším nejraději skončila apod... Já se jí osobně nedivím protože doma má vážně teror a k tomu jsem se dozvěděl že jí i bijou a když jsem tam pro ní musel včera jít osobně protože ta kamarádka byla v Praze tak mě vyhodil se slovy že dokud nezjistí jak se chovat tak že jí nikam pouštět nebude a ani mě nepozdravil takže vidím že neví co to je základ slušného vychování já mám aspon tu slušnost že ho pozdravím ale on ne hned na mě začal řvát a dost dobře vím že přítelkyně nic špatného nedělá.
Já mít 14 letou dceru, tak tě také ženu svinským krokem. Nějak nepíšeš, že jsi mamce koupil malou kytičku a šel se představit do rodiny přítelkyně. A to proto, aby se rodiče s tebou seznámili a mohli si s tebou popovídat a zavést nějaká pravidla, která oba dva budete dodržovat. Dcera je nezletilá, zapomněl jsi? Zodpovědni jsou za ní rodiče a ne ty.
Píšeš, že máš tu slušnost atd, ale nějak se zde ta slušnost vytratila. Kdyby jsi měl, tak nenapíšeš jednu větu na 10 řádků. Nedá se to po tobě číst.
Jak koukám tak na každé poradně to je stejné Všichni umí jet rejt a to je vše žádného vlídného slova se člověk nedočka pořád jenom hate ale vy tomuhle slovu asi nerozumíte protože jak vidím tak to tu komentujou jen samí dědečkové a babičky je vidět že jste uplně jiná generace než jsme my a jestli píšu bez čárek bez teček tak vám to může bejt jedno neznáte mě nevíte co mám za problémy takže mě vůbec nemůžete soudit a jestli se vám nelíbí to co jsem napsal tak se k tomu ani nevyjadřujte chtěl jsem jenom pozitivní rady a né negativní
A jestli se chováte tak jak píšete tak se divím že vás vaše děti ještě neposlali do prdele
Vím, co je to HaTe. HROZNÝ TROUBA. Dík, že ses nám tady představil. Člověku je pokaždé líp, když ví, že komunikuje s HROZNÝM TROUBOU, než s úplně cizím člověkem. HATE znáš, ale čeština, to je pro Tebe španělská vesnice.
Když chceš samé pozitivní rady: vesel se, raduj se, užívej si. Dávám Ti své požehnání. Až dívka následně otěhotní, do krimu půjdou její rodiče. Že ji neuchránili před podobnými puberťáky. Ty budeš slečnu s malým budeš živit. Z čeho, čím? Máš velké úspory? Do práce přece nechodíš. Takže přibydeš k partě cikánů, budeš natahovat ruku a budeš šoupat schody u sociálky.
Ale jen se vesele raduj! Už Vašek Neckář přece kdysi zpíval, že SVĚT JE MÍSTO K RADOVÁNÍ...Jenže, to, chudák nevěděl, že na něm budou i Tobě podobní cápkové. Jaga.
Jsem babička a nestydím se za to. Kdyby můj 16 letý vnuk podobně uvažoval, mluvil a choval se jako Ty, utrhnu z plotu tyčku a naučím ho móresům. Jestli jsi z Východních Čech, můžeš se u mně taky objednat. Zadarmo Tě vyplatím a uvidíš, opravdu to pomůže. Věř mi, mám zkušenosti. Jaga.
Ne nejsem z východních čech ale z Jižních a takové individua jako jsem já je tu spousta :D Takže klid babičko :D
Já jsem z Jižních Čech a musím se tohoto krásného kraje zastat, není tu tolik pitomců, jak hlásá dotyčný, opravdu. Tento druh slabomyslného jedince, kam spadá i autor dotazu, se tu vyskytuje, to ano, ale zdaleka nepřevažuje.
faith zeptám se tě kolik ti je let? pochybuju že chodíš ven s lidmi kterým je 15-19 let takže já dost dobře vím kolik je v tomhle kraji lidí tak jak jsem údajně já
Potřebuješ radu od lidí ve věku rodičů dané přítelkyně - tj. cca. 35-50 let ...
Pokud se zeptáš na způsob, jak rodiče dívky "oslnit", nemůžeš se ptát 15tiletých, kteří mají shodné názory s tebou - to se prostě jen hromadně sejdete na tom, že celý svět je proti vám...
Jo a většině lidí tady, co ti chtějí pomoct, bys měl opravdu vykat... je to slušnost. Ani těm jejím rodičům neřekneš (snad) ahoj Pepo, já chodím s tvojí dcerou...
Jsem o generaci starší, to ano, ale svůj optimistický názor si s dovolením či bez dovolení ponechám - občas spolupracuji s mladými lidmi a jsou inteligentní, tvořiví, velmi nadějní. Sebevědomí, to jistě, ale opodstatněně. Takže i nadále odmítám věřit, že by vaše parta (jednoduchých mladých) převažovala.
Poslyš ty fracku...
Zdaleka nemám věk "babiček a dědečků" jak píšeš... ale jestli si moje dcera ve 14 letech dovede podobný exemplář jako jsi Ty... tak ho vynesu v zubech.
Bezesporu máte upřímný názor (to je beze srandy, v dnešní době často obojakých a téměř slizkých názorů, nutno ocenit). Otázka ale zní, jestli tento autoritativní přístup prospěje vývoji Vaší dcery. Znám ty teorie o vůdci smečky, bohužel se málokdo zajímá o to, jak pak takový vůdce smečky nakonec vždy skončí (roztrhán nebo vyvržen a nahrazen mladšími a silnějšími). Je to určitě cesta jak přežít a rozmnožit se, ale myslím, že už trochu překonaná.
Budete se divit, ale jsem považován za milého, příjemného a trpělivého člověka, který je otevřen diskusi. Nelpím na středověkém tmářství, stejně jako nepodléhám bláznivým trendům. Snažím se držet si odstup, uvažovat s chladnou hlavou atd. Rozhodně nejsem označován za autoritářského despotu, který doma vládne hromovým hlasem a železnou pěstí, jak usuzujete z mého příspěvku, kdy jsem se rozohnil nad drzostí a neúctou tazatele.
Troufám si tvrdit, že mám s dcerou hezký vztah založený na vzájemné toleranci, úctě a důvěře a doufám, že tomu tak zůstane i nadále. Vždy ji vyslechnu, poradím, podiskutuji, atd. Ovšem v případě, že by domů přivedla člověka, který by se prezentoval stejně jakožto tazatel, by velmi pravděpodobně můj pohár trpělivosti (který je opravdu značně veliký) přetekl.
Netuším kolik Vám je let, ani jaké máte zkušenosti s výchovou dětí. Sám v tom nejsem odborník a stále se v tomhle ohledu učím novým věcem poplatným tomu, jak moje dcera sama stárne, moudří atd. Život není černobílý, má plno barev a jemných nuancí.
Já souhlasím s Uskou.. S takovým jako ty bych rozhodně svou dceru nikam nepustila. Upozorňuji tě, že nejsem o moc starší jak ty Do nikoho tu nerejou a žádný hate tu není a žádný dedečci a babičkové tady taky nejsou, to jsi vzal kde to netuším. V 15 letech bych chtěla vědět jaký ty by si mohl mít problémy
Já jím kytku dávat nebudu protože nejsou normální a ty si tu kytku ani nezaslouží a v ničem by to nepomohlo protože ani jsem neměl šanci s nima mluvit protože vždy jdem ven a u ní jsme byly asi jen 2x a to neměla rodiče doma jinak bychom tam nešli protože doma bejt nechce když tam má rodiče kteří jsou totálně na hlavu a jestli vy mlátite svojí 14 letou dceru tak jste vážně hrdinka
Na její rodiče se nezlob a není třeba si hned udělat ten nejhorší úsudek. Ono nejspíš záleží i na tom, jak se slečna, která je ještě dítětem, chová doma k rodičům. Pokud se šprajcuje, je drzá, nerespektuje rodiče, nedodržuje to na čem se s nimi domluví a ti s ní mají jen starost, pak to může být původ i toho, proč jí nechtějí nikam a s nikým pouštět. Možná by to chtělo vzít za opačný konec. Přesvědčit rodiče, že jste oba slušně vychovaní, rodiče, že respektujete a hlavně, že je na vás spolehnutí. Že se nemusí bát, když jste spolu venku... A Vy se je snažte přesvědčit o tom, že jste slušný kluk. Aby se nebáli právě s Vámi ji občas na chvíli pustit ven. Důvěra mezi dětmi a rodiči je stejně důležitá, jako ve vztahu. Takže, když slečna doma řekne, jdu tam a tam s tím a s tím, za hodinku budu doma, tak aby to také dodržela a rodiče jí mohli důvěřovat. Nic neuspěchejte, v životě vás čeká ještě mnoho překážek a dětské lásky snad prožíval téměř každý. I když tajně, aby to rodiče nevěděli. Ale bylo to krásné - držení se za ruku, letmá pusa, ale rozhodně ne hned žádný sex. A ve smluvenou dobu s rodiči být doma, i když se nám do loučení třeba moc nechtělo...Zkuste se na to podívat ze všech stran a rodiče zas tak přísně nesoudit. Když budou moci věřit svým dětem a bude na ně spolehnutí, třeba ta přísnost z jejich strany též bude menší...
Já to vidím tak, že si oba dva chcete hrát na dospělé, ale ani jeden na to nemáte. Bylo by tedy vhodné, aby jsi se ty i přítelkyně zamysleli nad svým chováním a vystupováním, nad tím, jak vycházíte s rodiči a jak jste k nim vstřícní. Pokud se tvůj verbální projev podobá tomu drmolení, které jsi předvedl ve svém dotazu, tak bych se ani nepokoušel tě poslouchat.
doplněno 03.05.15 17:34:"když něco napíšu tak to je vždy jeden negativní názor vedle druhého ale žádnej kladnej" - o čem to svědčí?
Čekáš vlídné slovo? Proboha na základě čeho? Čteš po sobě někdy to, co napíšeš?
Žádní rodiče 14ti leté holčiny nebudou mít rádi žádného 15ti letého kluka i kdyby byl pozlacený.
Na chození máte oba dva dost času. Nejdříve dokončete základní vzdělání, pokud ještě nemáte. Je vidět, jak jste Vy mladí drzí, ješitní, sebestřední a myslíte si, že nad Vás není a můžete si všechno dovolit a rodiče si před Vámi sednou na zadek. Zatím jste nic nedokázali. To, že otec nepozdravil, značí, jak je nespokojen s takovým brzským vztahem své dcery s takovým mládětem, jako jste Vy.
Přítelkyně /v uvozovkách/ i Vy byste měli študovat a vybírat si zodpovědně své budoucí povolání, sportovat, poznávat svět. Oba dva jste ještě nevyzrálí a na takové chození máte oba dva dost času.
Dejte si pohov od vztahu tak dva roky, to myslím opravdu vážně.
Pane bože, to jsou zas názory. Vy jste ve 14 snad nerandili? A pokud je opravdu pravda to, co tazatel píše, tak rodiče opravdu nejsou v pořádku. Vypínat wifi a brát mobil je kontraproduktivní. Jinak souhlas, napsat větu na 10 řádků je fakt opruz.
na každé poradně když něco napíšu tak to je vždy jeden negativní názor vedle druhého ale žádnej kladnej
Mhh, tak to je na zamyšlení. To by chtělo se nad sebou zamyslet a něco s tím dělat. Čím to asi je, že máš samé negativní komentáře na každé poradně? Nebo jsi toho názoru, že všichni kolem tebe jsou prdlí krom tebe?
Ať jsou rodiče přítelkyně takový nebo makový, tak tobě, co by puberťákovi, nepřísluší hodnotit jejich chování. Ty jim nesaháš ani po kotníky, nic jsi zatím nedokázal, jen hodnotíš práci (výchovu) druhých. A že se sebou nehodláš nic dělat svědčí fakt, že i tvůj druhý příspěvek je jen mrmlání, přitom chceš radu a nedokážeš ( spíše nechceš !) pořádně popsat tvůj problém. Tak se sebou něco dělej a myslím to vážně.
Tak s takovým mentorováním vzbudíte v klukovi akorát nenávist.Nehodnoťte kdo komu sahá po kotníky-rodiče neznáte.Tady bych zase já doporučil zamyslet se nad sebou.
Hrozně by mě zajímal Tvůj názor za nějakých 20 - 30 let až budeš mít vlastní dceru ve věku cca 14 let.
Já kdybych měl dceru nebo kluka tak bych nebyl takovej tyran jako její rodiče jasné že kdybych měl dceru a věděl že má kluka tak bych jí jen řek at si sním klidně chodí že mi to nevadí ale jestli dojde na věc tak at maj gumu a rozumě bych si sní o tom popovídal o tom všem ale neřval bych na ní každej den každou hodinu každou minutu jako její otec
Jeste ji nebylo 14, nema co "dojit na vec", za to muzes jit i sedet.
Pravdepodobne uz to k tomu směřuješ, tudíž se nedivím, že Tě odhánějí, asi bych vzala i vzduchovku.
(taky bych nechtěla, aby nějaký primitiv souložil s mojí čtrnáctiletou dcerou)
Věř, že se zachováš přesně opačně, než dnes píšeš.
A jak píše kolegyně... jestli slečně nebylo 15, tak "nesmí přijít na věc", protože by šlo o trestný čin. A pokud se nesníží věková hranice, tak bys jako takový otec mohl jít k soudu za ohrožování mravní výchovy mládeže. Což Ti ostatně hrozí už teď, pokud "přijde na věc"...
Ehm Ohneto... nejsem žádná stará páka, ale ve 14 ani 15 jsem tedy rozhodně nerandil a ani nikdo z mých spolužáků a kamarádů.
Spousta legrácek, pošťuchování, špičkování... ale na rande neměl nikdo pomyšlení.
No, já randila. S klukem, kterého rodiče znali od narození (bývalí sousedi), věděli, že je to fajn kluk. Když mě v 5 pustili s tím ven, v 6 jsem se musela dojít ukázat (mobily teprve začínaly, já jej neměla), v 7 definitivně doma a už ven ne.
Zakladateli, to, co popisuješ, v pořádku nezní, ale když sleduji Tvoje odpovědi, tak se musím taktéž přiklonit k názoru, že nejsi o moc lepší a také bych měla problém, kdyby moje dcera chodila s někým takovým. Neříkám, že bych jej řešila stejně, ale určitě by se mi to nelíbilo.
Ahoj, neber si k srdci ty rejpaly Chceš, aby ji její rodiče s tebou pouštěli víc ven, to znamená, aby ti důvěřovali. Jestli nemáš žádné vedlejší úmysly, musíš jim to dát vědět, trochu se s nima seznámit. Zkus začít odznova, přines její mámě nějakou kytku, podej si s jejím tátou ruku, buď zvořilý, mluv na rovinu atd. Možná, že když ji nechtějí pouštět s tebou samotnou, tak co kdybyste zezačátku třeba trávili čas u ní doma? Nešlo by to? Když nic z toho nepomůže, tak to holt budeš muset přetrpět a posílat pro ní tu její kamarádku. Protože s poměrama, co jsou u nich doma, nenaděláš nic, ani kdyby ses stavěl na hlavu...
No promiň, ale musíš pochopit to, že když chceš od ostatních vstřícné chování, tak pro to taky musíš něco udělat...jak u těch rodičů, tak i tady...po tom tvým posledním příspěvku bys snad negativní reakce musel čekat i ty
Děkuji Ze začátku mi to vadilo že rejpaly ale pak jsem z ních začali mít srandu takže v pořádku
A za tu radu jak začít odznova děkuji. Pokusím se o to, ale spíš se mám obavy z jejího otce reakce, protože jsem tam pro ní byl jen 2x. A ani jednou mě nepozdravil a hned začal řvát
Takže ani nevím jak si sním podat ruku prostě z ničeho nic mu jí podat a vůbec netuším co říct. S její mámou si myslím že to bude v pohodě dám jí kytku a doufám že to bude v cajku. Ale mám strach z jejího otce :/ Mám využít toho že se jmenuje stejně jako já Pavel?
Nezbývá než to zkusit i přes ten strach no A hlavně se nesmíš nechat vytočit, ať už na tebe bude řvát sebevíc...Jestli ses doteď nepředstavil, tak až se objeví, tak mu třeba řekni- "Dobrý den, rád bych, abychom začali od začátku...promiňte, že jsem se vám ještě nepředstavil- já jsem Pavel" a podej mu tu ruku. Třeba ho to, že se jmenujete stejně trochu nakloní na tvojí stranu :D Potom, jestli to proběhne dobře, se ho zeptej, zda by nedovolil svojí dceři, aby s tebou šla na chvíli ven. Prostě to musíš risknout, nic jinýho ti nezbývá.
A ještě poslední rada...když vidíš, že na tebe někdo reaguje negativně, musíš hledat chybu nejen v ostatních, ale i v sobě...to je důležitý pochopit.
No ted to nepůjde vůbec ted jsem se dozvěděl že jak tam znova příjdu tak mě znova vyhodí popravdě ted jsem si uvědomil že mi ten vztah za to nestojí jestli se teda tomu dá řikat vztah tohle už nemá budoucnost hold budu muset přemejšlet jak jí řeknu že je konec protože tohle stojí vážně za pytel
Také by se mi to nelíbilo. My v těch Tvých letech byli pokaždé s opačným pohlavím jenom kamarádi. Žádné vztahy. Dělali jsme si ze sebe legraci, pošťuchovali se, jezdili na kole, chodili se koupat. Ale nějaké zvonění na dívku a lákání ji ven - ó jé, to by rodiče také nerozdýchali.
Ono čím je člověk mladší, tím je nevědomější a tím víc ho láká nepoznané. A mohl by nastat malér, který by nešel jen tak napravit. Tak se rodičům nediv, že mají strach.
Hajný má na nápadníky brokovnici, případně i kulovnici, tento tatík nemá, tak Tě odhání jinými prostředky. V 15 ještě ani kloudně děvčata neznáš, nemáš za sebou taneční, nemáš základy společenskéhop chování. Co kdybys tak 3 roky /nejméně/ počkal a kapánek mezitím vyzrál? Potom by ses choval jinak Ty a jinak určitě i rodiče. Zatím si oni myslí, že to vaše "přátelení" je hra s ohněm a já si myslím, že mají pravdu.
Jednou, až budeš sám otcem 14 letého žihadla, pochopíš. Jaga.
Můj otec byl "Herodes" jakmile přišel nějaký kluk, řval na něho z okna ať příjde až bude ostříhaný a slušně oblečený, pokud jsem šla ven já často mě poslal umýt nalíčený obličej. První zábava byla když mi bylo 16! Jo a večerníček býval v 18.45, vyčurat, umyt a spat, první film ve 20h byla Lvice Elsa, byla jsem v deváté třídě. Stihla jsem si užít život i tak. Přijít mi za 14ti letou dcerou kluk asi budu vyšilovat strachy, že ji přivede, pod zákonem, do jiného stavu, no a přijít takový kvítek jako vy, ženu ho svinským krokem. Namítněte, že vás neznám, máte pravdu, soudím jen podle vašeho písemného projevu. Jo a v tomto věku je to jen a jen vaše kamarádka a ne přítelkyně. Snažte se něco dokázat a pak jděte na návtěvu znovu, s drzostí toho moc nedokážete. Už vůbec nechápu vaše vztekání a napadání zdejších moudrých rádců.
Chodíte spolu a opravdu chodíte? Uvědomte si kolik má ona let a kolik je vám.
Sestra si ve čtrnácti taky nabalila takovýho frajírka, vodila si ho domů, on se rozvalil na posteli a ani ahoj říct neuměl. Rodičům se samozřejmě nelíbil, byl to takový nevychovanec. A když jednou nepřišla v domluvený čas domů? Facka přiletěla, ale oprávněná. A že jí to srovnalo a časem otevřelo oči. Byli na ni rodiče zlí? Ne.
Ať už jsou její rodiče na hlavu nebo ne, to nevím, ale určitě budou mít ke svému chování nějaký důvod. Pochybuji, že je znáš natolik dobře, abys je mohl soudit. On totiž každý člověk vidí věci jinak, tím svým způsobem, jestli mi rozumíš. Ta holčina je mladá, spoustu věcí jí je zakazováno - bude naštvaná a bude si myslet, že má ty nejhorší rodiče na světě. Pletu se snad?
Ty by ses měl teď snažit začít dělat dobrý dojem. Dát jejím rodičům najevo, že jsi slušný člověk. A domluvit se s holčinou, aby jim to taky nedělala zbytečně těžké. Zkrátka pokusit se začít od začátku, jak se říká. Chovej se jako dospělý, nehrň se hned do nadávek. Píšeš tu, že ji miluješ a nedokázal bys ji opustit, fajn. V tom případě není kam spěchat, že?
ach chlapče,...
Ve vesnici máme jednu mladou paní - když měla 15 let-narozeniny, když otěhotněla se svým také rozumným a dospělým přítelem-spolužákem. Ten klučina si myslel, že to všechno (za pomoci rodičů dívky) zvládnou - takže se "snažil" - celé 2-3 měsíce. Pak nakonec rezignoval a šel zpět ke svým rodičům...
Když dnes potkám tuto holku - má již 17 let - s 2letým synem, je mi líto jejích rodičů, kteří díky tomuto "problémku" museli dost změnit životní styl rodiny. Babička ukončila práci, aby se mohla starat o své dítě i vnoučka. Otec si našel druhou práci, aby je všechny uživil. Holka ukončila střední školu v prvním ročníku... začala ji znovu s roční odlukou.
Nebudu řešit, jaké mají problémy oni - tebe to nezajímá... ty jsi kluk, takové potíže tě nemůžou potkat...
Máš dostatečně velké koule na to být chlapem? Dokážeš to děvče na pár let opustit a svou energii dát do vzdělání, budoucnosti? Až příjdeš za touto slečnou jako zajištěný vysokoškolák, ten názor rodičů se jistě změní...
doplněno 03.05.15 17:38:ok - takže rada:
Buďte kamarádi, ale opravdu kamarádi... Tady se ukazuješ jako sobec - "já bych to nedokázal, nejsem dostatečně silný" a slaboch "protože by si ona jistě něco udělala" ...
Je sice možnost, že bude podobných "lásek" ještě moc, ale dejme tomu, že se jedná o životní partnerku - tj. na celý život. Takže se vyplatí počkat pár let, než spolu začnete chodit. Zatím budete na sebe hodní a budete se bavit, když bude možnost. Nějaké vyžadování pozornosti, volání si a sms plné lásky - šetřete si to ...
Mimochodem - já chodil se svou ženou 7 let, než jsem si ji vzal (ona tvrdí, že se mnou chodila 5 let) - chápeš?
No vejšku se vážně nedostanu to nehrozí A tu holku opustit nedokážu a vím že kdybych jí opustil tak ona to neunese a něco si udělá protože už jí znam dost dobře a pak aby jsem slyšel že se pokusila o sebevraždu kvůli mě že jsem jí odkopl tak to by jsem neunesl
Trochu jsem s chutí zhlédnul diskusi. Tak podle mě - 1. na věku nezáleží (doufám, že jsme všichni věčně mladí). Tady se někdo snaží vyvolat konflikt mezi generacemi. Ale tam to dle mě vůbec nestojí. Proto na to, prosím, neskákejte. Tady jde o to, jak se dá chytře a diplomaticky ( a nebo blbě a hloupě) řešit konflikt. Škála je široká. Kdo to umí, obyčejně dosáhne svého. Kdo to neumí, tak spíše narazí. Ale učit se můžeme pořád (vždyť proč by se pak organizovaly ty úspěšné university třetího věku). Obecně radím - mladým - více vzdělaní a osobních zážitků bez moderní elektroniky - a starším - méně vzpomínání na staré dobré časy - žijeme přece tady a teď!
Kolem ctrnacteho roku devcete jeji rodice nervozni, neb ac pod zakonem, leckdy uz hrozi nebezpeci zahajeni pohlavniho zivota divky. A hlavne nebezpeci dusledku. A asi si rodice pro sve devce predstavuji jiny geneticky material, nez prestavujes Ty.
Láska kvete v každém věku a ta ve 14-15 je možná nejkrásnější, ale proč se hned cpát do rodiny? Není lepší užívat si kamarádství nebo něco malinko i víc jen spolu, i když třeba v partě? Do rodiny se myslím chodí, až když jde o delší, vážnější vztah, po domluvě a s kytičkou. Samosebou je dobré, když rodiče vědí, s kým dcera tráví odpoledne, to už je na každé rodině, jaké mají vztahy, a dobrý a rozumný rodič si to už nějak pohlídá.
A že vás nechtějí svědčí o tom, že jste se asi dobře neuvedl, nemáte na dívku dobrý vliv - třeba se zhoršila ve škole, proto ty zákazy wifi atd. A nakonec sám jste nás přesvědčil, že na vás není spoleh, najednou je po lásce...
To, že tě rodiče přítelkyně nemaj rádi se ani nedivím. Stačí si pročíst to, co jsi zde napsal a hned je jasné, aniž bych tě někdy viděl, že jsi totální nevyzrálé vemeno. No a pokud se prezentuješ před jejími rodiči jako tady na poradte.cz, tak se jim ani trošku nedivím
Rada: počkej ještě nějaký ten rok a pak si hledej holku, zatím zkoušej tahat kačera na provázku kolem kostela než dospěješ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.